Aktuelno 1

15.05.2024.

14:45

Zejn Malik priznao: "Žalim zbog mnogih stvari koje sam radio"

Pevač Zejn Malik spreman je da ponovo okupi megapopularni bend One Direction.

Izvor: Jutarnji.hr

Zejn Malik priznao: "Žalim zbog mnogih stvari koje sam radio"
EPA/JASON SZENES

Podeli:

Ova njegova izjava stiže deset godina od kada je napustio grupu, prenosi Miror.

Malik je tada krenuo u solo karijeru, a poslednje godine je proveo daleko od svetla reflektora.

Zejn je "stres" naveo kao razlog svog šokantnog odlaska iz One Directiona, grupe koja je nedugo nakon toga otišla na neodređenu pauzu.

Sada pevač traži "oprost" i prijateljstvo kakvo su nekada imali.

"Jedna je stvar hoće li ih to dovesti do ponovne muzičke saradnje, ali Zejn samo želi da opet bude prijatelj sa kolegama sa kojima je toliko radio", naveo je izvor.

One Direction je osnovan tokom  X-Faktora kada su članovi bili tinejdžeri. Zejn je grupu napustio kao 22-godišnjak i nakon toga postigao uspeh u solo karijeri sa pesmom "Pillow Talk" i albumom "Made In Mind", a s manekenkom Điđi Hadid je dobio ćerKU Kahi.

"Ona mi je dala zrelost. Njoj sam postao uzor koji preuzima odgovornost za svoje postupke...", rekao je pevač.

"Glavna stvar zbog koje se uvek osećam loše kad se osvrnem na svoj život je nedovoljno uživanje u bendu. Stvari sam shvatao preozbiljno i zahvalan sam što sada mogu biti srećniji. Imao sam tu tinejdžersku teskobu...", otkrio je nedavno Zejn.

"Bili smo deca koja su bačena u tu situaciju. Sada mogu na to da gledam u pozitivnom svetlu pa mogu da kažem da svi ti momci imaju slične "pozxadine" kao ja. Nisu imali ništa. Naradili su se. Zamerali smo jedni drugima do određene mere jer smo osećali da smo solo umetnici koji su stavljeni u bend. To nikada nije trebalo da bude takmičenje, uvek smo trebali da budemo tu jedan za drugoh", dodao je.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: