Aktuelno 23

13.05.2024.

20:15

Otkriveno zašto je Holanđanin diskvalifikovan

Završena je istraga protiv Josta Klajna, holandskog predstavnika na Evroviziji koji je diskvalifikovan uoči finala takmičenja

Izvor: Index.hr

Otkriveno zašto je Holanđanin diskvalifikovan
EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Naime, on je diskvalifikovan zbog pretnji koje je uputio zaposlenoj televizijske producentske ekipe. Švedski Aftonbladet piše da je Holanđanin priznao da je krenuo šakom na fotografkinju.

"Muškarac je osumnjičen za nezakonite pretnje u Malmö Areni u četvrtak uveče. Osumnjičeni je saslušan, ali nije pritvoren. Žena koja je primila ovu nezakonitu pretnju je zaposlena na Evroviziji", rekao je Emil Anderson, načelnik odeljenja za istrage u Malmeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joost Klein (@joostklein)

Prema izvoru Aftonbladeta, Klajn je navodno tokom ispitivanja sve priznao i rekao da je bio pod velikim stresom zbog svih fotografa koje je zamolio da prestanu sa fotografisanjem. Kada ga nisu poslušali, naljutio se i podigao šaku te nasrnuo na fotografkinju. Ipak, nije je udario.

Prema rečima ljudi koji su bili u bekstejdžu, Jost Klajn se izvinjavao i ponavljao:

"Žao mi je, žao mi je." Međutim, nejasno je da li je izvinjenje bilo upućenao i fotografkinji.

Podeli:

23 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Podeli: