Aktuelno 18

13.05.2024.

17:05

Izraelki pretili smrću, ređali se problemi tokom Evrovizije: "Očajnički čekamo" VIDEO

Eden Golan osvojila je peto mesto u finalu Evrovizije, a njen nastup i celokupno pojavljivanje pratile su brojne kontroverze.

Izvor: B92.net

Izraelki pretili smrću, ređali se problemi tokom Evrovizije: "Očajnički čekamo" VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Suočila se sa pretnjama smrću, uvredama, zvižducima, a sve zbog rata na Bliskom istoku i učešća Izraela na Evroviziji.

Podsetimo, pesma "Hurricane" je žestoko izviždana u Malmeu. Konačno, Eden se vratila u svoju domovinu, odakle se i oglasila.

"Odakle da počnem? Tako što ću reći koliko sam ponosna na to koliko smo daleko stigli. Počastvovana sam i zahvalna na privilegiji da predstavljam svoju zemlju, posebno u ovim teškim vremenima. Od trenutka kada smo započeli ovo putovanje naš cilj je uvek bio da podelimo snažan glas Izraela na jednoj od najvećih pozornica i verujem da smo upravo to i postigli. Reći da je bilo lako – bila bi laž, ali uz vašu podršku i ljubav to mi je dalo snagu da nastavim i ostvarim apsolutno najbolji učinak", napisala je Eden na Instagramu.

Objavila je snimak na kom vidimo da sa ponosom širi zastavu Izraela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

"Želim da zahvalim svima koji su me podržali iz celog sveta. Volim vas. Na kraju, posvećujem svoje učešće na Evroviziji glasovima koje ne možemo da čujemo, taocima, očajnički čekamo da se svi vratite kući", zaključila je Eden Golan.

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: