Aktuelno 29

13.05.2024.

14:22

Irska "veštica" poslala brutalnu poruku organizatorima: "J**ite se EBU" VIDEO

Predstavnica Irske, Bambi Tug, komentarisala je pobedu švajcarskog predstavnika Nema, koji se poput nje deklariše kao nebinarna osoba.

Izvor: B92.net

Irska "veštica" poslala brutalnu poruku organizatorima: "J**ite se EBU" VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW

Podeli:

Naime, ona je vrlo žestoko i emotivno napala organizatore Evrovizije, European Broadcasting Union (EBU).

"Tako sam ponosna što je Nemo pobedio! Tako sam ponosna na sve nas ovde u top 10, koji se borimo protiv svega što je bilo iza scene. Zato što je bilo tako teško i strašno za nas! Silno sam ponosna i samo želim da kažem: "Mi smo ono što je Pesma Evrovizije, EBU nije Pesma Evrovizije. Je***e se EBU. Uopšte me više nije briga. Je**i se EBU", rekla je predstavnica Irske nakon finala, a onda i dodala:

"Iza je zajednica, ljubav, moć svih nas i to je ono što čini razliku. Narod je rekao svoje, kvirsi dolaze, nebinarni su je**no pobedili", zaključila je. 

@irishexaminer Bambie Thug speaks to media after placing sixth in the Eurovision Song Contest and speaks about the “pressure” they have felt to “change things” during the contest. They said they are proud of Nemo for winning as a non-binary person. They said it has been “so hard and so horrible” behind the scenes. “We are what the Eurovision is. The EBU is not what the Eurovision is. Fuck the EBU, I don’t even care anymore. Fuck them.” #BambieThug #Eurovision #Ireland #Eurovision2024 #Nemo #Macroom #Cork #Malmö ♬ original sound - Irish Examiner

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: