Aktuelno 36

13.05.2024.

8:17

Teya Dora stigla u Beograd: Sumirala utiske sa Evrovizije pa spomenula i Hrvatsku FOTO

U subotu je održano finale Evrovizije u Malmeu, a pobedu je odneo Švajcarac Nemo sa pesmom "The Code".

Izvor: b92.net/Kurir.rs

Teya Dora stigla u Beograd: Sumirala utiske sa Evrovizije pa spomenula i Hrvatsku FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Naša predstavnica Teya Dora, koja je zauzela 17. mesto sa pesmom "Ramonda", stigla je sinoć iz Švedske u Beograd.

Nju je na aerodromu sačekala mama, kojoj je poletela u zagrljaj, ali i medijske ekipe, sa kojima je sumirala utiske o učešću na najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Kako je rekla, zadovoljna je plasmanom koji je ostvarila na takmičenju. Navela je i da nije shvatila zašto je Holandija diskvalifikovana.

"Što se tice Izraela, situacija je takva kakva jeste, poenta takmičenja je da se muzikom ujedine svi", rekla je Teya Dora.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada pevačica je navela i da joj je žao što nije dobila više glasova od hrvatskog žirija, ali je, kako kaže, čula da je dobila maksimum od hrvatske publike.

Majka Teya Dore, Jasna Jojić takođe je govorila za medije, rekavši da je očekivala bolji plasman svoje ćerke na ovom prestižnom takmičenju.

"Očekivala sam da „Ramonda" bude prva jer je super pesma i Teodora je to odlično otpevala! To su neki novi trendovi sada, a ne samo ideje mira i ljubavi... Pobednikom sam oduševljena, njegovom istrajnošću, što je izvodio sve one vratolomije dok je pevao. Nisam sigurna samo da li je Švajcarska za pobedu", kazala je Jasna za medije.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prema njenim rečima, Teodora je zadovoljna plasmanom.

"Teodora je bila realna, rekla je da je ovo dobar plasman, 17. mesto. Za mene je ovo dobro, ako nisi prvi, onda je svejedno gde si na tabeli, da l' si treće ili 23. mesto... Verujem da ona sad hoće da se odmori, sigurno je jako umorna", dodala je pevačicina majka.

Podeli:

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: