Aktuelno 8

12.05.2024.

14:53

Bejbi Lazanja i u avionu dočekan ovacijama: Čestitao mu čak i pilot VIDEO

Hrvatski državljani danas su srdačno dočekali svog ovogodišnjeg predstavnika na Evroviziji, Bejbi Lazanju koji je osvojio visoko drugo mesto.

Izvor: B92.net

Bejbi Lazanja i u avionu dočekan ovacijama: Čestitao mu čak i pilot VIDEO
. EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Njemu je i pilot aviona kojim je putovao u Zagreb iz Malmea poželeo dobrodošlicu kući i pred svim putnicima mu preko razglasa čestitao na visokom plasmanu.

"Još jednom, dragi Marko, čestitam od srca tebi i tvom timu na fantastičnom nastupu na Eurosongu. Stvarno si, ne "big boy" (veliki dečko), nego "the biggest"(najveći), barem u našim srcima! Srećan povratak kući i mjau, mjau", govorio je pilot uz simpatičan "mjau, mjau" pozdrav koji je Marko Purišić koristio tokom čitavog takmičenja.

Njegovo obraćanje i čestitike svi putnici su dočekali ovacijama i aplauzom.

8 Komentari

Možda vas zanima

Region

Stiže velika promena u bankama

S poslednjim danom juna ističe rok od godinu dana tokom kojeg su banke u Hrvatskoj sa svojim klijentima koji imaju prećutno prekoračenje na računima trebalo da ugovore novo, dopušteno prekoračenje u istom iznosu.

14:10

30.6.2024.

1 d

Svet

Državni udar u Ukrajini? Oglasili su se

Ukrajinska služba bezbednosti i Kancelarija državnog tužioca saopštavaju da su aktivisti prošle nedelje planirali provokacije u glavnom gradu Kijevu i da zauzmu parlament i formiraju privremenu vladu.

16:14

1.7.2024.

21 h

Podeli: