Aktuelno 3

11.05.2024.

18:21

"Dramite previše"

Ovogodišnja Evrovizija biće upamćena po brojnim skandalima, od protesta protiv učešća Izraela pa do diskvalifikacije Holandije.

Izvor: B92.net

"Dramite previše"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Ono što je sada poznato je da će svi takmičari koji večeras nastupaju zadržati svoj redni broj koji im je na početku dodeljen. Dok će broj 5, koji je bio rezervisan za predstavnika Holandije, biti izbačen, tako da ćemo ove godine imati Evroviziju bez broja 5.

Ove informacije potvrdila je i Marija Šerifović na svom Instagram profilu zbog velikog broja poruka koje su joj stizale sa pitanjem, da li će se nešto promeniti zbog diskvalifikacije Holanđana.

"Dramite previše u inboksu apropo rednog broja Srbije.. svi kandidati osim Holandije, koja je diskvalifikovana, zadržavaju svoje brojeve, znači, Srbija nastupa pod rednim brojem 16", rekla je Marija Šerifović.

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: