Aktuelno 3

07.05.2024.

17:00

Margo Robi obožava Milu Jovović: "Bila sam opsednuta tim likom"

Margo Robi je tokom poslednjih deset godina postala jedna od najplaćenijih holivudskih glumica, od kada je došla iz Australije u SAD.

Izvor: Index.hr

Margo Robi obožava Milu Jovović: "Bila sam opsednuta tim likom"
Profimedia

Podeli:

Iako je glumila u biografskim filmovima, dramama, superherojskim filmovima i komedijama, Robi se retko pojavljuje u žanru naučne fantastike.

Iako je na početku karijere glumila u filmovima poput "Za Zakariju" i "O vremenu", u poslednjih nekoliko godina se više okrenula dramama i komedijama. Ipak, nedostatak naučne fantastike u njenom portfoliju ne znači da ne voli taj žanr.

Tokom gostovanja u podcastu "Five Things with Lynn Hirschberg", Robi je izjavila da obožava film "Peti Element" i da joj je to jedan od omiljenih filmova. Smešten u 23. vek, film prati taksistu i bivšeg ratnog heroja Korbena Dalasa, koji pokušava pomoći neobičnoj mladoj ženi, Leeloo, koja upada u njegov taksi. Leeloo je zapravo peti element, čija je misija da spoji ostala četiri svemirska elementa - vodu, vatru, vazduh i zemlju - u jedno, kako bi spasila Zemlju od zle kosmičke sile.

Robi je izjavila da joj je posebno draga uloga Leeloo, koju je odigrala Mila Jovović. Takođe, tokom intervjua sa Britanskom akademijom filmske i televizijske umetnosti, Robi je otkrila da je Leeloo prvi lik koji je želela da igra.

"Bila sam opsednuta 'Petim Elementom', posebno tim likom", dodala je

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: