Aktuelno 0

04.05.2024.

13:34

Zvezda Netfliksa se preselila u Hrvatsku: "Svemir mi je rekao..." VIDEO

Zvezda Netfliksa Džuli Tejs se preselila iz Amerike u Hrvatsku.

Izvor: B92

Zvezda Netfliksa se preselila u Hrvatsku: "Svemir mi je rekao..." VIDEO
Summit Art Creations/Shutterstock

Podeli:

Džuli Tejs, influenserka, poznata i po ulozi u Netfliksovoj rijaliti emisiji Poverenje: Igra pohlepe", rešila je da svoj život nastavi u Hrvatskoj.

Ona je o tome govorila i u video koji je objavila n TikToku gde je prati veliki broj ljudi. Kako navodi, najpre je želela da se preseli u Los Anđeles, ali je na kraju odustala od toga.

"Gotovo, sve što sam posedovala sam prodala. Rešila sam se stana i automobila. Spremila sam se za selidbu u Los Anđeles . Išla sam da meditiram, a svemir mi je rekao da ne idem u Los Anđeles, već da idem u Hrvatsku", rekla je Džuli u videu.

@julietheis Replying to @Kylie in the 🍉 i really said Plot Twist #Livingabroad #travelabroad #croatia #dubrovnik ♬ original sound - Julie Theis

Influenserka je dodala i da je svesna toga da nema plan i da je odluka impulsivna, ali je imala takav osećaj i to je bilo dovoljno za nju.

U jednom od video je pokazala i kako izgleda njen stan u Dubrovniku, a Hrvatsku je pohvalila kao sigurnu zemlju za putovanja i istakla kako je preporučuje naročito ženskom delu publike koji je prati.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: