Aktuelno 3

08.04.2024.

14:48

Tužna scena na sahrani Slađane Milošević: Dado se oprostio potresnim rečima

Slađana Milošević umrla je 26. marta posle duge i teške bolesti.

Izvor: Blic.rs

Tužna scena na sahrani Slađane Milošević: Dado se oprostio potresnim rečima
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Njeni najmiliji, prijatelji i saradnici okupili su se na groblju Lešće u Beogradu kako bi je ispratili na večni počinak.

U kapeli su bili njeni članovi Slađanine porodice, kao i kolega Dado Topić sa kojim je snimila vanvremenski hit "Princeza".

U kapeli su pustili njene pesme, a između kojih je i upravo ovaj duet sa Dadom.

Inače, prijatelj nedavno preminule pevačice Slađane Milošević kaže da ona neposredno pred smrt nije želela previše da se druži s ljudima, te se povukla jer joj se pogoršalo zdravstveno stanje.

"Mnogo mi je žao bilo što Slađana nije htela da se druži. Ona je mnogo volela svoje prijatelje, neko je ko vam uvek pošalje poruku: "Šta radiš ili kako si" jer je mnogo volela ljude. Bolest je dovela do toga da je bila neprepoznatljiva. Osušila se, slabo je izlazila iz kuće i gledala je da je niko ne vidi kad je išla u bolnicu na preglede. Znam da se nekima žalila na to kako su je tretirali u bolnici. Ne verujem da je sve bilo bajno i sjajno, ali isto tako ne verujem da je neko ko je doktor u stanju da maltretira pacijenta. Naravno, danas svega ima i ko zna šta je tu istina, ali zaista se nadam da nije bilo ničega što je zaista jezivo. Svakako je njen odlazak veliki gubitak", objasnio je prijatelj za Blic.rs.

Mnogobrojni prijatelji iz javnog života došli su da se oproste od Slađane, a Dado Topić je na Lešće došao vidno skrhan zbog gubitka. O Slađani je govorio nežno.

"Mnogo smo se družili, bila si brat, prijatelj... Nisam mislio da ćemo se ovako brzo rastati. Međutim, nas dvoje smo jedno drugom poklonili stihove i pretvorili u jednu divnu pesmu, baladu, koja nas je vezala i koja će ostati dugo u srcima svih koji su nas voleli i svima onima koji će nas voleti u budućim vremenima. Samo si jednom rekla u šali da svoje mesto vidiš među zvezdama, mislim da si bila u pravu. Bila si jedinstvena, drugačija od svih, a toliko blaga, mirna, iskrena sa svima koje si volela... Ostajem ovde, sretan što sam bio jedan od njih", rekao je Dado.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: