Aktuelno 0

06.04.2024.

15:20

Bivša žena maltretira novu verenicu glumca: "Dobila sam stotine poruka mržnje"

Glumica i producentkinja Bjanka Valas optužila je glumicu Alis Evans da je uhodila, uznemiravala i zlostavljala nju i njenog verenika i bivšeg supruga Joana Grafada.

Izvor: Jutarnji.hr

Bivša žena maltretira novu verenicu glumca: "Dobila sam stotine poruka mržnje"
Profimedia

Podeli:

"Želim da vam se zahvalim za svu ljubav i podršku koju sam dobila. Verujem da je došlo vreme da se razotkriju nasilnici i zlostavljači jer oni imaju moć samo kada su sakriveni u tami", počela je Valas, koja tvrdi da je Evansova prekršila trogodišnju zabranu prilaska koja joj je izrečena u avgustu 2022.

"Dana 13. novembra 2023. u 10:56 ujutro po LA-u, primila sam e-poštu od detektiva koji me obaveštava da je trenutna istraga locirala broj telefona osobe povezanog sa najmanje jednim od lažnih naloga koji se koriste za uhođenje, uznemiravanje i klevete", nastavila je, prilažući 4.512 stranica objava na društvenim mrežama u kojima je Evansova pominjala nju ili Grafada.

Profimedia

Grafad je takođe ranije tvrdio u sudskim podnescima da veruje da je Evansova prekršila naredbu kojom joj je zabranjeno da ga pominje na društvenim mrežama tri godine.

"Na mreži X je otvoren niz anonimnih naloga koji su Bjanku i mene nazivali 'zlostavljačima dece' i iznosili klevete... Alis je objavila hiljade lažnih, pretećih i uznemirujućih postova o meni na društvenim mrežama...", rekao je on.
Naime, Valasova je na meti hejtera na društvenim mrežama otkako su ona i Grafad potvrdili svoju romansu 2021. godine, zbog čega ih je i Evansova optužila da imaju aferu. Osim toga, Valas je u to vreme bolovala od multiple-skleroze, a kako su tretman i suočavanje sa komentarima mržnje uticali na nju, podelila je na svom Instagramu.

"Dobila sam stotine poruka mržnje, da se nadaju da će me multipla-skleroza ubiti, da treba da se ubijem, da moja porodica treba da se stidi što je moja", opisala je ona.

Kada se otvorila svojim pratiocima, rekla je da i oni pišu o svojim iskustvima sa onlajn nasilnicima:

"Čitanje o zlostavljanju sa kojim su se stotine (ako ne i hiljade!) vas suočile u proteklih 20 godina bilo je zaista uznemirujuće. Od svih vas jasno vidimo po vašim komentarima i porukama da ono što se dogodilo nama i našim porodicama nije ništa novo. Sada je vrlo jasno da se to dešava decenijama", zaključila je Bjanka Valas.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: