Aktuelno 40

01.04.2024.

20:58

Haris otvoreno o razvodu i prevari: "Zabila mi je nož u leđa"

Kao bomba u medijima je nedavno osvanula vest da se poznata modna kreatorka Melina i pevač narodne muzike Haris Džinović razvode.

Izvor: b92.net/Blic TV

Haris otvoreno o razvodu i prevari: "Zabila mi je nož u leđa"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Poznati pevač ne krije svoj gnev, te tako naširoko govori o problemima koje su oni imali u braku i razlozima razvoda, što je bio slučaj i u jednom od poslednjih intervjua.

Kako je najpre rekao, oduvek su ga pratile nesrećne ljubavi:

"Postojala je emocija, ali ta emocija nije bila baš dobra. Morao sam snagom uma da je sklonim negde u ćošak i da je dobro zavežem. Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano."

On kaže da je Melina mnoge stvari tajila od njega kao i da se "uhvatila lošeg društva".

"Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene."

Na pitanje o njenoj navodnoj prevari, pevač u emisiji "Scena" kaže:

"Da mi je neko nešto rekao vezano konkretno za neke prevare i tako dalje, to bih već čeprkao. Možda se to vešto skrivalo. Dao sam joj apsolutnu slobodu kretanja, poverenje 101 odsto, tako da sam bio siguran da ne bi ona to uradila. Međutim, eto, ima nekih indicija da jeste. Ne znam, nisam proverio ništa, ali ako celi grad bruji o tome, sigurno tu ima nešto", kaže Haris i ističe da nikada nije ispitivao i istraživao o tome:

"Ne, nisam imao želju jer nisam taj tip. Čovek sam koji sa svojim korespondentom, prijateljem, ženom, poznanikom, partnerom, radi na bazi savesti. Međutim, očigledno, to nije dobra filozofija i to nije dobra metodika, tako da po tom pitanju treba zauzeti sasvim drugi stav."

Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje da li bi mu bilo lakše da je Melina sela sa njim i kao sa čovekom porazgovarala i rekla kako stoje stvari, Haris kaže da bi bol bila jednaka:

"Svejedno je, mislim i da je rekla, bol bi bila identična kao i ova. Ne volim prevare, ne volim jednu najgoru reč koja postoji, a ja sam je doživeo u ovom slučaju, to je izdaja. Sve sam dao ovoj porodici kao i njoj. Živeo sam život porodičnog, mirnog čoveka, domaćina. Ali dobro, nema veze, preživećemo izdaju", kaže pevač i ističe da je Melinu voleo najviše na svetu:

"Voleo sam je najviše na svetu naravno, više od sebe sam je voleo. Taj nož u leđa kada dođe onda ima neverovatnu težinu. Ne bi mi bilo okej da mi dođe neko iz čista mira i kaže, znaš šta, više ne mogu ili neću, našla sam drugog frajera i tako dalje, da ja kažem, hajde sve je u redu. Ne može biti sve u redu kada je uloženo tu deset, petnaest, dvadeset godina. Gradite nešto u životu i onda srušite, a to je naš specijalitet jugoslovenskog mentaliteta."

Kažu da je promašena ljubav - promašen život, a Haris otkriva da li on tako gleda na stvari nakon kraha ljubavi:

"Mislim da nije promašena ljubav. Imali smo mi ljubav i bilo je jako lepo dugi niz godina, a promašen život nije nikako. Zašto bi bio život promašen? Život se nastavlja, život ide dalje", rekao je Džinović za kraj u emisiji "Scena" Blic TV.

Podeli:

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: