Aktuelno 29

01.04.2024.

18:51

Sin slavnog košarkaša viđen sa dečkom: U provodu u štiklama, haljini i bundi FOTO

Sin jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Medžika Džonsona, Ervin Džonson, poznatiji kao EJ, privlači pažnju gde god da se pojavi.

Izvor: Jutarnji.hr

Sin slavnog košarkaša viđen sa dečkom: U provodu u štiklama, haljini i bundi FOTO
Profimedia

Podeli:

Doduše, on dugo nije viđen u javnosti, što je pravo iznenađenje pošto nikada nije propustio nijedan događaj i bio je glavna zvezda holivudskih žurki.

Međutim, nedavno se pojavio na jednoj proslavi, a fotografije su preplavile mrežu brzinom svetlosti. EJ je bio obučen kao princeza, a sve vreme je držao za ruku nepoznatog mladića.

"Savršeno mi je udobno u svom telu i 100 posto znam da neću menjati pol", rekao je u jednoj emisiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

"Volim sebe takvog kakav jesam. Srećan sam i zadovoljan sobom. Uvek sam govorio – ako se neko ne oseća dobro u svom telu, neka uradi nešto po tom pitanju. Ne osećam se kao da sam u pogrešnom telu. Osećam se kao da je ovo telo u kome sam trebalo da budem. Ne osećam potrebu da se menjam. Ja sam sto posto siguran u ono što želim. Ugodno mi je u sopstvenoj koži i volim svoje telo", rekao je on.

"Mogu da budem muško, mogu da budem žensko. Mogu da radim šta god želim i da budem uspešan u tome. Ako želim da obučem haljinu, obući ću. Ali ne želim to da radim stalno", rekao je EJ.

Njegov otac Medžik Džonson je nekoliko puta rekao da ga prihvata takvog kakav jeste i da mu ne smeta njegov stil oblačenja, ali je priznao da mu je u početku bilo teško da prihvati da je gej.

Inače, EJ je začet samo nekoliko meseci nakon što je Medžiku dijagnostikovan HIV, ali je srećom rođen zdrav.

Medžik je takođe uveren da će njegov sin izgraditi sjajnu karijeru u Holivudu, a izvesno je da će se u godinama koje dolaze sve više čuti o EJ, za kojeg se predviđa da će pomračiti slavu svog oca.

Podeli:

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: