Prevencija 5

01.08.2024.

18:37

Milan imao erekciju i do 28 sati: Šta je sindrom Cupido sexualis enormis - preterani polni nagon? VIDEO

Dijagnoza Cupido sexualis enormis, označava problem preteranog polnog nagona.

Izvor: b92.net/Prva Tv

Milan imao erekciju i do 28 sati: Šta je sindrom Cupido sexualis enormis - preterani polni nagon? VIDEO
Shutterstock/topperspix

Podeli:

Milan Petrović iz Trstenika nedavno je javno govorio o ovom problemu koji ima, a koji je primetio od najranijeg detinjstva. Njegove erekcije su vrlo česte i duge (najduža je trajala čak 28 sati), a sada i previše bolne (posebno zbog natprosečne veličine penisa).

Masturbira dnevno i po nekoliko desetina puta, do te mere da je zbog visokog pritiska često završavao i u hitnoj pomoći i bio na ivici smrti.

Možda vas zanima

Kako je Milan raije ispričao u jednoj emisiji, nijedna terapija nije dala rezultate, a za njih on najčešće ni nema novca. Njemu su doktori rekli da za ovu bolest nema konačnog leka...

Danas je baš o ovoj temi govorio urolog i seksolog Aleksandar Milošević u emisiji "150 minuta".

Možda vas zanima

"Seksualnost je naša najveća energija. Na nju utiču razni faktori. Ako je povećana, ona može da se ispolji kroz stalno menjanje partnera, što je sindrom Kazanova, a druga je masturbacija. Normalna masturbacija za oba pola je u proseku 1-5 puta nedeljno. Danas se međutim više mastrubra, tanije od ranih 2000. godina kada su erotski filmovi postali široko rasprostranjeni i lako dostupni. Sve manje ima seksualnog kontakta među ljudima, a sve više mastrubacije", počinje priču dr Milošević te se osvrće upravo na ovu dijagnozu preteranog polnog nagona.

"Postoji tu više uzroka, može biti do krvotoka, tromba, hormona, psihe, nekog nadražaja, bolesti, zapaljenje prostate koji iritira, i sve to može da se leči. Svakako je najteže lečiti psihološke uzroke i impotencije i preterane potencije. Najbolje je kombinovanje urologa i psihologa koji će pronaći uzrok a onda i način lečenja", poručuje Milošević, a više o ovoj temi pogledajte u nastavku.

Izvor: Prva tv

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: