Aktuelno 13

24.06.2024.

19:16

"Od malih nogu zdravi obroci za decu"

Važna stvar i inicijativa za zdravstvo je obezbeđenje zdravih obroka i najbolje moguće hrane deci u školama.

Izvor: B92.net

"Od malih nogu zdravi obroci za decu"
Alina Kay/Shutterstock

Podeli:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da su zdravi obroci najbitniji i da je zato podržao inicijativu Ministarstva zdravlja.

"Važna stvar vezana za zdravstvo je da ćemo se potruditi da deci obezbedimo zdraviji život i zdravije obroke. Da to bude sigurnija, najzdravija hrana. Ovo je predlog lekara i Ministarstva zdravlja i mi ćemo im po tom pitanju izaći u susret. Zamolićemo ljude koji drže ketering da ne prave samo ono što je ukusno, već i zdravo", istakao je on.

Predsednik se osvrnuio i na Univerzitete.

"Daćemo sve od sebe da dovedemo najbolje Univerzitete iz sveta, vodimo pregovore sa dva evropska univerziteta, Prvo će doći fakultetski kampusi, jer želimo da naša deca koja neretko idu an evropske univerzitete ostanu ovde i ne moraju da idu od roditelja i daleko od svoje zemlje" istakao je Aleksandar Vučić. 

Podeli:

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: