Nova vest
close

Nedović: Prelep ambijent, nisu se štedele glasne žice

sport

Nedović: Prelep ambijent, nisu se štedele glasne žice

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedoviæ govorio je posle pobede nad Partizanom.

Crveno-beli su slavili u veèitom derbiju rezultatom 88:72 u 19. kolu Evrolige.

"Svi smo došli spremni danas da odigramo jako dobru utakmicu i to nam je pošlo za rukom 37-38 minuta od 40. Zaslužena pobeda. Zahvaljujem se navijaèima što su napravili atmosferu kakvu do sada nisam video i zaista sam sreæan što uspeli da im pružimo radost", rekao je Nedoviæ.

Zvezda je godinu zapoèela sa dve pobede.

"Videæemo, nezahvalno je govoriti. Lepo je kad se pobeðuje. Dobili smo ove utakmice u novoj godini i na nama je da nastavimo u tom ritmu. Bitno je da idemo utakmicu po utakmicu, da ne gledamo tabelu, da napreduje i nadograðujemo igru koja je sve bolja i bolja".

Nedoviæ je sa 16 poena bio najefikasniji u redovima svog tima.

"Dala nam je dodatno samopouzdanje za danas. Ja sam lièno mnogo bolje ušao u utakmicu, sa drugim mentalitetom zbog te pobede. Verujem i ostali. Zaboravljamo ovu utakmicu. Imamo utakmicu u Ljubljani za dva dana, koja je jako bitna za nas".

"Kljuèno je što smo svi bili koncentrisani, pre svega mislim da na korišæenje faulova. Svi su bili u pravom trenutku, nismo im dozvolili da se rastrèe".

Kao i uvek pohvalno je govorio o Milošu Teodosiæu.

"Svima je lako igrati sa njim, tako i meni. Drago mi je što je odigrao dobru utakmicu".

Još jednom se dotakao atmosfere u Areni.

"Iskreno, nisam bio uèesnik utakmice gde je bila bolja atmosfera. Napravili su prelep ambijent sa majicama, nisu se štedele glasne žice. Još jednom im zahvaljujem, trudimo se da im priredimo što više radosti. Svi smo zajedno u ovome", istakao je Nedoviæ.

04.01.2024. 23:45

Podeli: 

BBC

Novo Sport Video Menu