Nova vest
close

helikopter

Svet

Pao helikopter: Ima mrtvih

Jedan putnik je poginuo, dok je pilot teško povređen kada se helikopter američkih oznaka srušio na jugozapadu Novog Južnog Velsa u Australiji.

16:52

22.11.2024.

1 d

Svet

Drama na nebu: Prinudno sleteo Mi-8; Ima mrtvih?

Helikopter Mi-8, za koji se pretpostavlja da pripada Ministarstvu odbrane Kazahstana, izvršio je prinudno sletanje u blizini sela Sarizhar, u okrugu Marktuk, u Aktjubinskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije Kazahstana.

10:23

9.11.2024.

15 d

Svet

Srušio se helikopter: Ima poginulih

Najmanje troje ljudi poginulo je danas kada se srušio helikopter u Atlantski okean u blizini obale Nigerije, za vreme leta ka priobalnom pogonu za proizvodnju i skladištenje nafte, saopštila je nigerijska državna naftna kompanija NNPC.

21:16

24.10.2024.

30 d

Svet

Srušio se ruski helikopter: Pronađena tela nastradalih

Tri osobe poginule su u Rusiji u padu helikoptera Robinson R-66 koji je pripadao kompaniji za rudarenje zlata, a čiju je olupinu pronašao tim za potragu, saopštio je danas Amurski centar za civilnu zaštitu i protivpožarnu bezbednost.

10:08

17.9.2024.

68 d

Svet

Tinejdžeri zapalili ruski helikopter?!

Nekoliko tinejdžera danas je namerno zapalilo helikopter Mi-8T na ruskom aerodromu Nojabrsk, u okrugu Jamalo-Nenecki, saopštila je pres-služba UTer erlajnsa za Interfaks.

15:33

11.9.2024.

73 d

Svet

Srušio se helikopter

Dva izraelska vojnika su poginula, a nekoliko ih je povređeno nakon što se sinoć srušio helikopter izraelskih vazduhoplovnih snaga u Rafi, u južnom pojasu Gaze, u incidentu koji vojska opisuje kao nesreću.

10:11

11.9.2024.

74 d

Svet

Srušio se helikopter načelnika policije VIDEO

Načelnik policije Salvadora i čovek optužen za proneveru više miliona dolara poginuli su kada se u nedelju uveče srušio vojni helikopter kojim su putovali, saopštila je jutros vlada te zemlje.

12:25

9.9.2024.

75 d

Izdvajamo

Info - B92

Život - B92

Novo Sport Video Menu