Tehnopolis

Četvrtak, 01.02.2024.

16:31

Shazam dobio korisnu funkciju, lako se aktivira a dosta pomaže

Aplikacija Shazam mnogima je "olakšala život", čineći pronalaženje bilo koje pesme neuporedivo lakšim nego ranije. Ipak i dalje se razvija, pa je tako Shazam ovih dana dobio korisno unapređenje.

Izvor: B92

Shazam dobio korisnu funkciju, lako se aktivira a dosta pomaže
Foto: Profimedia

Sve do sada, niste mogli da koristite Shazam kako biste pronašli pesmu koju ste pustili na slušalice, već je ona morala da dođe "spolja", da je aplikacije "čuje", i onda pronađe šta je u pitanju.

Ako imate najnoviju verziju Shazam aplikacije, ili ako iamte iPhone koji radi na iOS 17.3 verziji, sada možete da pronađete pesmu koja vam se dopada, a koju ste čuli dok nosite slušalice. Evo kako da uključite tu opciju.

* Za iOS korisnike, neophodno je da uđete u Settings > Control Center, i onda dodate Music Recognition.

* Za Android, trebalo bi da je sve unapred podešeno, pa da samo odaberete Tap to Shazam opciju kada prevučete prstom sa vrha ekrana. Ako nema te opcije, samo uđite u Shazam > Settings i aktivirajte je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: