Tehnopolis

Ponedeljak, 18.12.2023.

09:31

Netflix video igre su hit na Google Play i App Store prodavnicama, a ovo je razlog

Netflix igre su postale pravi hit, nakon što je Rockstar Games u ponudu dodao svoje mobilne portove za Grand Theft Auto trilogiju.

Izvor: B92

Netflix video igre su hit na Google Play i App Store prodavnicama, a ovo je razlog
Foto: rafapress / Shutterstock.com

Ambicije Netflixa na polju gejminga su značajno pojačane i na Google Play i na App Store prodavnici, pa su tako Netflix igre u vrhu na oba servisa.

Popularni striming servis sada ima 86 igara, nakon što je pre dve godine počeo da nudi video igre uz pretplatu. Trenutnoj popularnosti Netflix igara u najvećoj meri je doprinelo dodavanje GTA Trilogy Definitive Edition mobilnih ugara.

Tako je Netflixova verzija GTA San Andreas igre #1 na App Store i Google Play prodavnicama.

Raniji izveštaji su pominjali da je svega 1% Netflix korisnika zaista igralo video igre dostupne na servisu. To je sada promenjeno, zahvaljujući objavi GTA trilogije.

Netflix ima dugoročne planove kada su u pitanju kompanijini planovi za interaktivnu zabavu, a uključene su i igre eksternih manjih izdavača, kao i popularniji naslovi i sve je ponuđeno besplatno i bez mikrotransakcija i reklama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

22 h

Podeli: