Tehnopolis

Četvrtak, 19.08.2021.

14:56

Adobe donosi više Photoshop funkcija sa desktopa na iPad, uključujući Magic Wand

Aplikacija za tablet sada uključuje alate za odabir objekata Magic Wand i Healing Brush koji popravljaju nedostatke.

Izvor: B92, Engadget

Adobe donosi više Photoshop funkcija sa desktopa na iPad, uključujući Magic Wand
Foto: Mr.Whiskey / Shutterstock.com

Aplikacija Photoshop iPad objavljena je u novembru 2019. Imala je ograničene funkcije na početku, ali Adobe je od tada značajno proširio broj i mogućnosti alata. Pomoću opcije Canvas Projection možete deliti ekran sa većim ekranom preko HDMI-a ili USB-C, što bi trebalo da bude od pomoći pri saradnji sa drugim ljudima u istoj prostoriji.

Adobe je nadogradio i desktop verziju Photoshopa. Alatka Sky Replacement sada ima mnogo više opcija za crtanje, a istovremeno možete uvesti do 5.000 fotografija neba.

Alat Transform Warp sa nezavisnim Bezier ručkama omogućiće ranije nemoguće transformacije, poručio je Adobe-u. Takav alat se očekuje da bude bagodet za dizajnere koji moraju oblikovati slike na i oko kutija, boca i drugih 3D površina. Tu je i novi Discover panel koju možete koristiti za traženje alata i stavki menija. Uključuje i praktične tutorijale za rad u Photoshopu. Panelu možete pristupiti klikom na ikonu za pretragu ili pomoću prečica Command+F ili Ctrl+F.

Osim toga, beta program Photoshopa izlazi ovog meseca. Korisnici Creative Cloud-a mogu testirati nove verzije Photoshopa za stabilnost, performanse i, s vremena na vreme, nove funkcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: