Promo

23.08.2024.

13:30

Motorola razr 50 ultra – najbolji telefon na preklop koji trenutno možete da kupite

Veći ekran, bolje kamere i pametniji softver čine ovo najboljim Razr modelom do sada.

Autor: Promo

Promo
Motorola razr 50 ultra – najbolji telefon na preklop koji trenutno možete da kupite
Motorola

Podeli:

Nova Motorola razr 50 ultra uspela je da dodatno unapredi sve ono što je učinilo razr 40 ultra tako dobrim telefonom na peklop prošle godine.

Motorola razr 50 Ultra je odličan telefon. Izgleda dobro, ponaša se kako bi flip/sklopivi telefon trebalo i stvarno je dobro napravljen sa impresivnim i korisnim softverom. Staje u najmanje džepove, ali kada ga otvorite, imate potpuno funkcionalan telefon.

Na prvi pogled, mogli biste da pomislite da razr 50 Ultra spolja izgleda isto kao prošle godine, ali pri bližem ispitivanju, spoljašnji ekran je veći i bolji. Prošle godine je bio najveći i najkorisniji spoljašnji ekran na flip tržištu, a velike su šanse de će ista situacija biti i ove.

Ove godine, spoljašnji ekran razr 50 Ultra je 4.0-inčni pOLED ekran, veći od prošlogodišnjeg 3.6-inčnog spoljašnjeg ekrana. Okviri su znatno manji, ali i ekran se proširuje da pokrije celu spoljašnju površinu telefona – više nema širokog okvira blizu šarke.

Motorola

Ono po čemu se spoljni ekran na Motoroli razr 50 ultra izdvaja od konkurencije jeste njegova neprikosnovena funkcionalnost i mogućnost da na njemu koristite sve aplikacije, vidžete, Google mape, pa čak i gledate filmove.

Kada je telefon otvoren, na raspolaganju imate 6.9-ični pOLED displej savršen za gledanje filmova, serija i ozbiljan multitasking, kao i stereo zvučnike.

Motorola je ponovo uključila futrolu za razr u kutiji, ali ovog puta, u pitanju je mekana, jednobojna futrola koja odgovara boji telefona koji kupite. Lep dodatak i nešto što vrlo malo proizvođača telefona danas radi.

Motorola

Jedan faktor koji je prošle godine malo unazadio razr 40 ultra u takmičenju sa konkurencijom bio je Motorolin izbor da koristi znatno stariji Qualcomm flagship procesor. Međutim, Motorola je ove godine napravila unapređenja i u ovom segmentu.

Razr 50 ultra ima Snapdragon 8s Gen 3, uparen sa 12GB RAM-a i 512GB interne memorije, a tu je i IPX8 zaštita od vode koja ga čini znatno otpornijim na vodu i uranjanje u istu.

Kada su spoljne kamere u pitanju, na raspolaganju imate:

• 50 MP, f/2.0, (telefoto), 1/2.76″, 0.64µm, PDAF, 2x optički zoom

Obe ove kamere su poboljšanje u odnosu na prošlu godinu i, u kombinaciji sa novim moto ai, rezultiraju fotografijama koje to pokazuju.

Motorola

Baterija je takođe pojačana ove godine sa 3,800mAh na 4,000mAh i ovaj put telefon može da se puni na 45W preko USB-C porta, i 15W bežično (Qi punjenje. Obe opcije su stvarno brze i pravo olakšanje ako vam ikada zatreba brzo punjenje.

Motorola razr 50 Ultra je dostupna u Midnight Blue, Spring Green i Pantone boji godine 2024, Peach Fuzz, sa mekim dodirom koji čini da se oseća udobno u ruci i nije klizav kao mnogi telefoni.

Razr 50 Ultra je udvostručio sve što je prethodnu generaciju činilo tako odličnim flip telefonom. Ekran na poklopcu je još veći i upotrebljiviji, otpornost na vodu je sada vodeća u klasi.

Motorola

Poboljšano trajanje baterije znači da može da se koristi dan i po sa jednim punjenjem, dok snažnija glavna kamera pruža još bolje fotografsko iskustvo.

Veliki spoljašnji ekran je pravo zadovoljstvo za korišćenje, kao i sve neobične funkcije ovog jedinstvenog dizajna. Svi ovi elementi čine Motorolu razr 50 ultra zaista jedinstvenim tehnološkim uređajem.

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: