Promo

06.08.2024.

9:20

Zabeležite duh leta uz HONOR 200 seriju uređaja

Produžite leto stvarajući uspomene sa HONOR 200 Pro telefonom i iskoristite letnje pogodnosti.

Izvor: PR

Zabeležite duh leta uz HONOR 200 seriju uređaja
Honor/Promo

Podeli:

Dok još traje leto, iskoristite posebnu ponudu! U periodu od 5. avgusta do 5. septembra, kupovinom bilo kog modela iz HONOR 200 serije, korisnici mogu da se registruju za poklon na honorregistracijapoklona.rs. Registracija traje od 5. avgusta do 19. septembra. Svi koji kupe neki od modela iz 200 serije mogu osvojiti neki od sledećih poklona:

  • HONOR 200 Lite: HONOR Choice Bluetooth Speaker
  • HONOR 200: HONOR Choice S1
  • HONOR 200 Pro: HONOR Choice Bluetooth Speaker Pro

HONOR 200 Pro je vaš savršeni saputnik za letnje fotografije. Njegov AI Portrait mode čini da portreti izgledaju profesionalno sa predivnim bokeh efektima. Inspirisan stilom Harcourt fotografije, donosi sofisticiran pristup portretima. Sa glavnom kamerom od 50MP i dvostrukom stabilizacijom, svaka slika će biti jasna i detaljna, čak i u izazovnim uslovima.

Fotografija portreta uz plažu je očaravajuća umetnost koja nam omogućava da uhvatimo suštinu leta i lepotu spontanosti. Sa HONOR 200 Pro, opremljenim vrhunskom tehnologijom prilagođenom ljubiteljima portreta, možete podići svoju fotografiju na viši nivo dok čuvate dragocene trenutke ove živopisne sezone.

Tips and tricks za savršene slike sa plaže:

  1. Iskoristite prirodne elemente: Dodajte dubinu koristeći peščane dine, školjke ili more. Ovi elementi dodaju kontekst vašim portretima, stvarajući vajb destinacije i pričanje priče
  2. Optimizujte osvetljenje: Zlatni sati, izlazak i zalazak sunca daju tople i atraktivne portrete
  3. Istražite različite uglove: Isprobajte eksperimentisanje sa uglovima. Snimite krupne kadrove kako biste istakli izraze lica i detalje, ili fotografišite iz donjeg rakursa kako biste uključili prostrano nebo i pejzaž plaže u pozadinu.
  4. Koristite AI portretni režim: Fokusirajte se na subjekt dok AI automatski zamagljuje pozadinu. Ova funkcija poboljšava dubinu i fokus, privlačeći pažnju na subjekt dok stvara portret profesionalnog kvaliteta, kao iz studija.
  5. Snimite iskrene trenutke: Hvatajte spontane emocije i interakcije kako bi i vaše fotografije pričale istinitu priču

Produžite leto stvarajući uspomene sa HONOR 200 Pro i iskoristite letnje pogodnosti.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

22 h

Podeli: