Promo

28.06.2024.

17:20

Iskažite emocije u svakom kadru: HONOR 200 Pro

Nova era portretne fotografije garantuje spoj umetnosti i tehnologije.

Izvor: PR

Iskažite  emocije u svakom kadru: HONOR 200 Pro
Marija Piščević

Podeli:

Da li ste ikada zamišljali da ćete uz pomoć mobilnog telefona moći da kreirate prava remek-dela? Mnogi nisu, ali je razvoj tehnologije dodatno osvetlio viziju velikih kompanija, da je čovek u središtu svega. Među njima se izdvaja kompanija HONOR, koja je sa lansiranjem nove HONOR 200 serije omogućila svakome da otkrije čari portretne fotografije. U urbanom haosu gde se moda, umetnost i tehnologija susreću, novi uređaj donosi sve što vam treba da ostavite svoj trag.

Sigurni smo da ste nekada, gledajući editorijale svetski poznatih magazina, poželeli da produkujete slične fotografije. Sa ovim uređajem je i to moguće. Gde su reči, tu su i dela, pa se funkcije nove HONOR 200 serije jasno vide kroz rezultate poslednjeg photoshooting-a sa HONOR 200 Pro uređajem. Kadrovi puni boja ne samo da prikazuju trenutke, već pričaju različite priče.

Senzori visoke rezolucije omogućavaju snimanje kristalno čistih slika, dok AI tehnologija donosi živopisne boje i zapanjujuće kontraste. Na taj način, svaka fotografija postaje umetničko delo. Sve ovo čini novi uređaj digitalnom paletom, obzirom na to da omogućava svakome da eksperimentiše sa svetlom, bojama i teksturom.

Marija Piščević

Dizajniran da odgovara svakom urbanom kreativcu

Sa sofisticiranim dizajnom i vrhunskim performansama, ovaj uređaj je spreman da prati korisnika kroz sve izazove dana. Brz procesor i dugotrajna baterija omogućavaju produktivnost tokom celog dana, dok ekran visokog kvaliteta prikazuje fotografije u najboljem svetlu.

Svestranost uređaja koji staje u džep

Da bi se pravile vrhunske fotografije, više nije neophodna samo skupa i kabasta oprema jer sada sve opcije postoje u uređaju koji staje u džep. HONOR, brend orijentisan ka čoveku, nudi tehnologiju koja osnažuje sve korisnike da stvaraju i izražavaju se bez ograničenja.

Umetnost i emocije u svakom kadru

Kreiranje zapanjujućeg fine art portreta zahteva potpuno drugačiji pristup u odnosu na tradicionalnu portretnu fotografiju – potrebno je mnogo kreativnosti i razumevanja kompozicije, tehnika kadriranja i osvetljenja kako bi se stvorilo nešto jedinstveno i umetničko. Ukoliko želite da uđete u sferu portretne fotografije, HONOR 200 Pro je pravi izbor. Ovaj uređaj omogućava ovladavanje umetnošću fine art portretne fotografije, koja se fokusira na stvaranje umetničkih i vizuelno atraktivnih slika ljudi.

Marija Piščević

Za razliku od tradicionalne portretne fotografije koja ima za cilj da model izgleda najbolje i prikaže njegovu ličnost, fine art portretna fotografija daje prednost emociji, priči ili ideji koju fotograf želi da prikaže. Sa HONOR 200 Pro uređajem, model često ustupa mesto emocijama, pričama ili idejama, omogućavajući izražavanje kreativnosti na potpuno novi način.

Iskoristite momenat u kom se brišu granice između umetnosti i tehnologije i mogućnost da svaki trenutak pretvorite u vrhunsku fotografiju. Na ovaj način oslobađate svoju kreativnost, istražujete svet oko sebe, a inspirišete i druge. Ovo je prilika da se kreira, izražava i ostavi trag. Pridružite se novoj eri mobilne fotografije i doživite umetnost na sasvim drugačiji način.

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Podeli: