Promo

20.06.2024.

9:30

Motorola Edge 50 Ultra: Cena, specifikacije i dizajn u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled

Najnoviji Motorola premijum telefon u okviru posebne promotivne akcije od 20. juna do 4. jula možete kupiti po specijanoj ceni sniženoj za 20.000 rsd.

Izvor: PR

Motorola Edge 50 Ultra: Cena, specifikacije i dizajn u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled
Promo/Motorola

Podeli:

Motorola Edge 50 Ultra je telefon u koji se lako možete zaljubiti na prvi pogled. Njegov jedinstveni dizajn čini ga retkim prizorom – bilo da je u pitanju verzija sa poleđinom od drveta ili veganske kože, sa neverovatno ravnim kućištem kamere i odličnim prijanjanjem koje pruža uprkos zakrivljenosti preko celog tela.

Edge 50 Ultra ima IP68 sertifikat za otpornost na prašinu i vodu. Prednji deo telefona izgleda slično kao kod većine najnovijih modela – staklo ekrana je zakrivljeni Gorilla Glass Victus, dok je ekran okružen super tankim ivicama i ima malu perforaciju za prednju kameru.

Ram je od aluminijuma (kao i šasija), suptilno je zakrivljen i matiran. Ram je tanak na dužim stranama, ali prilično debeo na vrhu i na dnu Edge 50 Ultra telefona.

Promo/Motorola

Edge 50 Ultra je izuzetno dobro izrađen telefon sa odličnim prijanjanjem i jedinstvenim dizajnom.

Motorola Edge 50 Ultra ima isti ekran kao i Edge 50 Pro – 6.7-inčni P-OLED sa visokom rezolucijom od 1.220 x 2.712 piksela ili 446ppi, do 144Hz osvežavanja i podrškom za 10-bitnu dubinu boja i HDR10+ standard za izuzetno iskustvo gledanja sadržaja. Plus, zaštićen je blago zakrivljenim Gorilla Glass Victus staklom koje pruža odličnu zaštitu.

Motorola Edge 50 Ultra ima dva stereo zvučnika odličnog balansa i glasnoće. Zvučnik je na dnu telefona i simetričan na vrhu, sa drugim, prednjim otvorom za slušalicu.

Telefon pokreće Snapdragon 8s Gen 3 čipset, uparen sa više nego izdašnih16GB radne i 1TB interne memorije, pa samim tim nećete imati nikakvih problema u radu – bilo da koristite više zahtevnih aplikacija ili igara.

Promo/Motorola

Na zadnjoj strani telefona nalaze se tri kamere. Prvo, tu je 50MP glavna kamera sa f/1.6 otvorom blende, OIS (optička stabilizacija slike) i faznim autofokusom (PDAF). Zatim, tu je 50MP (122-stepeni FOV) ultraširoka kamera sa makro režimom i konačno, 64MP telefoto kamera sa 3x zumom. Na prednjoj strani se nalazi 50MP selfie kamera sa autofokusom – funkcija koja nije prisutna na mnogim telefonima.

Ono što se posebno izdvaja na kamera sistemu jeste 100x digitalni zum, kao i brojne napredne AI funkcije osmišljene da svaku fotografiju podignu na potpuno nov nivo.

Sve ovo napaja baterija kapaciteta 4.500mAh, koju vrlo brzo možete dopuniti na maksimum zahvaljujući 125W standardnom i 50W bežičnom punjenju.

Promo/Motorola

Motorola Edge 50 Ultra je moćan pametni telefon koji je izuzetno lako zavoleti. Bilo da je od drveta ili eko-kože, spoljašnjost Edge 50 Ultra je prava atrakcija i može biti odlučujući faktor za mnoge korisnike. Pored toga, tu je i vrhunski 144Hz OLED, moćan Snapdragon 8s Gen 3, impresivni zvučnici, neverovatni kvalitet fotografija, dug vek trajanja baterije i 125W brzo punjenje.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Povlačimo vojsku

Američka vojska trebalo bi da završi u nedelju povlačenje celokupnog američkog osoblja iz nigerske vazdušne baze 101 u glavnom gradu zemlje Nijameju.

21:28

5.7.2024.

1 d

Podeli: