Obrazovanje 0

25.10.2024.

15:57

Predupis u ITHS za školsku 2025/26. godinu – Obezbedi svoje mesto na vreme!

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, poznata po svom inovativnom pristupu obrazovanju i modernim IT programima, otvorila je prijave za predupis za školsku 2025/26. godinu.

Izvor: ITAcademy

Predupis u ITHS za školsku 2025/26. godinu – Obezbedi svoje mesto na vreme!
Link Group

Podeli:

Predupis je prilika da obezbediš svoje mesto po najpovoljnijim uslovima i započneš svoje obrazovanje u školi koja nudi više od klasičnog srednjoškolskog iskustva.

Prednosti predupisa koje ne želiš da propustiš

Predupis ti pruža nekoliko značajnih prednosti koje mogu napraviti ključnu razliku u planiranju tvoje obrazovne budućnosti. Evo glavnih razloga zašto je predupis idealna prilika za tebe:

  • Najniže školarine – Prijavom kroz predupis fiksiraš školarinu po trenutnim cenama i izbegavaš potencijalna poskupljenja.
  • Ograničen broj mesta – Najveći broj mesta popuni se brzo, a predupis ti daje sigurnost da nećeš ostati bez željenog programa.
  • Fleksibilno planiranje – Predupis omogućava roditeljima i učenicima dovoljno vremena za organizaciju svih potrebnih koraka za upis.

ITHS – Škola koja spaja obrazovanje i praktične veštine

ITHS se izdvaja po svojoj fokusiranosti na IT industriju i pružanju učenicima prilike da se već tokom školovanja pripreme za uspešne karijere u oblastima koje su najtraženije na tržištu rada. Nastava u ITHS-u nije samo teorijska – kombinacija savremenih tehnologija i praktičnih projekata omogućava učenicima da razvijaju ključne veštine i postanu kompetentni za izazove koje donosi moderna digitalna era.

Programi koji odgovaraju budućim profesionalcima

U okviru ITHS-a učenici mogu birati između različitih programa usmerenih ka tehnologiji i inovacijama. Od programiranja i razvoja softvera, preko mrežnih tehnologija, do dizajna digitalnih sadržaja, ITHS nudi širok spektar opcija koje odgovaraju različitim interesovanjima.

Osim što školuje IT profesionalce budućnosti, ITHS posvećuje pažnju i razvoju međuljudskih veština, kritičkog razmišljanja i preduzetničkog duha kod svojih učenika. Tako se đaci pripremaju ne samo za fakultete, već i za neposredno uključivanje u svet rada.

Link Group

Podrška učenicima tokom celog školovanja

Jedan od ključnih benefita školovanja u ITHS-u je individualizovana mentorska podrška. Svaki učenik ima priliku da razvija svoje talente uz pomoć mentora i nastavnika koji su tu da ga usmere i podrže na svakom koraku. Osim toga, učenicima je na raspolaganju i savetodavna služba koja im pomaže u donošenju važnih obrazovnih i profesionalnih odluka.

Nastavak školovanja uz program kontinuiranog obrazovanja

ITHS je deo sistema kontinuiranog obrazovanja, što znači da učenici mogu lako nastaviti školovanje na višim nivoima, kao što su Visoka škola strukovnih studija za IT (ITS) ili Fakultet savremenih umetnosti (FSU). Ovaj koncept omogućava učenicima da bez prekida nastave svoj akademski razvoj i steknu sve potrebne kvalifikacije za željenu karijeru.

Kako se prijaviti na predupis

Prijava za predupis u ITHS je jednostavna i dostupna onlajn. Sve što treba da uradiš je da posetiš zvanični sajt škole, popuniš formular i osiguraš svoje mesto u generaciji 2025/26. Predupis traje do popunjavanja slobodnih mesta, a broj mesta je ograničen – zato je važno da reaguješ na vreme! Pogotovo ako želiš upis po najnižim cenama koje važe do kraja meseca.

Pravi korak ka uspešnoj budućnosti

Predupis u ITHS je idealna prilika za sve učenike koji žele da započnu obrazovanje u školi koja im pruža više – ne samo znanje, već i iskustvo, praktične veštine i podršku za dalji razvoj. Obezbedi svoje mesto već danas i postani deo generacije koja će oblikovati budućnost IT industrije.

Prijavi se za predupis u ITHS i napravi prvi korak ka svojoj uspešnoj karijeri!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: