Obrazovanje 0

12.09.2024.

9:00

Srećan dan programera: Iskoristite ogroman popust na ITAcademy i postanite jedan od njih

Za većinu nas 12. septembar je još jedan sasvim običan dan. Međutim, za jednu grupu ljudi 256. dan u godini je veoma poseban. Programeri širom sveta tada ponosno slave Dan programera.

Izvor: ITAcademy

Srećan dan programera: Iskoristite ogroman popust na ITAcademy i postanite jedan od njih
LinkGroup/Promo

Podeli:

U ovom periodu razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Naime, na ITAcademy, Dan programera obeležava se sve do 16. septembra, a povodom ovog praznika, ova ugledna ustanova omogućava vam da uz popust od preko 800 € i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

Dan programera obeležava se 256. dana u godini jer broj 256 (dva na osmi – 28) označava ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.

Ako želite i vi da saznate zašto je ovaj broj veoma važan, ako želite odličnu zaradu, mogućnost da u svakom trenutku pronađete posao, da radite od kuće ili uživate u brojnim drugim beneficijama kao i programeri – pridružite im se putem ovog linka.

Već sledeće godine u ovo vreme ovo može biti i vaš dan

Naime, ukoliko i vi razmišljate o karijeri u IT industriji, dobra vest je da potrebna znanja možete usvojiti za nešto manje od 12 meseci uz savremeno školovanje kakvo je ono na ITAcademy. U tom periodu steći ćete sve neophodne praktične veštine uz koje ćete moći da zakoračite u uzbudljivi svet programiranja.

Zahvaljujući programerima, sve je na samo nekoliko klikova od nas – aplikacije poput Instagrama, YouTubea, WhatsAppa, Gmaila i TikToka odavno su postale neizostavan deo naših života, njihovi programi pojednostavili su našu svakodnevicu, a igrice su postale najpopularnija zabava.

Uz to, najsavremenije tehnologije iz dana u dan sve više napreduju, tako da je i tražnja za onima koji su spremni da usvoje inovativne veštine sve veća. One koji na vreme počnu da usvajaju nova znanja sasvim sigurno očekuje svetla budućnost! Pridružite im se.

LinkGroup/Promo

AI tehnologije donose nova radna mesta za buduće generacije programera

Intenzivan nastanak novih tehnologija direktno utiče na napredak IT industrije i stvaranje novih poslova i pozicija u njoj, što je i više nego dobro i za one koji su već izgradili svoju IT karijeru, ali i za one koji tek planiraju da započnu svoju karijeru u ovom sektoru.

Svedoci smo sve većeg prodora veštačke inteligencije i moćnih AI alata kao što su ChatGPT i Midjourney, koji u svakodnevnom životu predstavljaju snažan impuls za razvoj IT oblasti. Pored toga što će ovaj proces automatizovati neke poslove, očekuje se da će nastajati i mnoga nova radna mesta za novu generaciju programera.

To su prepoznali i na ITAcademy, pa je na ovoj ustanovi pokrenut prvi program za AI i programiranje: AI & Python Development Program, smer za veštačku inteligenciju, mašinsko učenje i programski jezik Python, koji se najviše koristi za razvoj AI alata.

Osim toga, velike zarade, lak i brz dolazak do posla, mogućnost rada od kuće, kao i brojne druge beneficije koje programeri imaju, glavni su razlozi zbog kojih će programiranje ostati jedno od najpopularnijih zanimanja u budućnosti.

Izaberite neku od profitabilnih IT oblasti, a školujte se iz učionice ili od kuće

Na ITAcademy možete izabrati neki od 7 programerskih smerova: AI & Python Development, Software Testing and QA, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Microsoft Development i Android Mobile Development.

Možete se opredeliti za nastavu u najsavremenijim učionicama ili za onlajn-školovanje uz razvijenu platformu za učenje na daljinu

Predavanja u učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera. Nastava se izvodi u Beogradu, 2–3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa. Svaki polaznik na raspolaganju ima svoj računar, na kome obavlja zadatke.

Ako volite da imate veću slobodu pri učenju ili ne želite da dolazite na nastavu, sva profitabilna znanja i veštine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema.

Obuka preko interneta uključuje onlajn lekcije i materijale, lajvstrim predavanja, video i audio tutorijale, kontakt s predavačima u realnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja... Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.

I ne samo to! Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz potpuno besplatnih alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla.

LinkGroup/Promo

Steknite internacionalne IT sertifikate koji otvaraju vrata najvećih kompanija. BESPLATNO.

ITAcademy je jedna od retkih škola u regionu koju su najveće svetske IT kompanije i organizacije izabrale za svog partnera.

Ova edukativna ustanova izdvaja se po najsavremenijim IT programima usklađenim s potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti koja nosi naziv „Arhitektura saznanja”.

To konkretno znači da polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da znanja stiču koristeći najsavremeniju opremu i najnoviji softver, a testove za međunarodno priznate IT sertifikate mogu da polažu potpuno besplatno odmah nakon uspešno završenog školovanja

Microsoft, Oracle, Cambridge, ISTQB, Linux Professional Institute, Unity, Python Institute, W3School i CIW samo su neki od sertifikata koje polaznici ITAcademy uspešno stiču kako bi se, pored najaktuelnijih znanja i veština, izdvojili na tržištu rada i u rekordnom roku došli do posla.

Uštedite više od 800 € za najpraktičnije IT školovanje do 16. septembra – broj slobodnih mesta je ograničen

Akcija povodom Dana programera na ITAcademy traje do 16. septembra i omogućava vam da upišete neki od smerova na odsecima Programming i Mobile Department uz popust od preko 800 €.

Izaberite školovanje koje će vas pripremiti za jedno od najtraženijih zanimanja današnjice i sledeće godine u ovo vreme proslavite svoj dan na odlično plaćenom radnom mestu. Postanite programer koji ne brine za svoju karijeru, jer ima znanja koja mu garantuju sigurnu budućnost.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: