Obrazovanje 0

10.09.2024.

10:20

Velika rođendanska akcija na BusinessAcademy: Do 30% POPUSTA i BONUS paket za vrhunsko školovanje!

Za mnoge je rođendan taj jedan poseban dan u godini, a kad je reč o najcenjenijoj poslovnoj školi u Srbiji i regionu, rođendani se već tradicionalno obeležavaju na jedinstven način – cele nedelje.

Izvor: ITAcademy

Velika rođendanska akcija na BusinessAcademy: Do 30% POPUSTA i BONUS paket za vrhunsko školovanje!
Link Group

Podeli:

U rođendanskoj nedelji, BusinessAcademy poklanja popust do čak 30% na cenu školarine, a svi koji se prijave do 15. septembra dobijaju i poseban BONUS paket za poslovno usavršavanje – besplatan kurs korišćenja AI alata (Chat GPT i Midjourney) i paket celoživotnog usavršavanja koji vam omogućava da nakon jednogodišnjeg obrazovanja nastavite sa sticanjem novih znanja kad god se za tim ukaže potreba.

Broj onih koji će moći da iskoriste rođendanski poklon i upišu se po povlašćenim cenama je ograničen. Zato požurite i obezbedite svoje mesto što pre. Sve o rođendanskom poklonu BusinessAcademy možete saznati OVDE.

Do najtraženijih poslovnih znanja i veština za manje od 12 meseci

Školovanje na BusinessAcademy namenjeno je svima koji žele da steknu praktična znanja i veštine potrebne za profitabilnu i uspešnu karijeru u velikim kompanijama. Polaznici BusinessAcademy mogu da izaberu neki od 13 programa, grupisanih u šest najznačajnijih poslovnih oblasti, i da za godinu dana, bez obzira na prethodna znanja, steknu obrazovanje koje će im omogućiti da započnu novu karijeru u željenom sektoru ili unaprede postojeću.

Odaberite da li želite da steknete znanja i veštine iz oblasti marketinga, menadžmenta, prodaje, ili vas pak zanimaju odnosi sa javnošću i HR, ili možda promet nekretnina... Odlučite se i krenite u svoju poslovnu avanturu.

Program BusinessAcademy ovlašćen je od Odeljenja za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici stiču međunarodno priznate sertifikate (kao što su Kembridž poslovni sertifikat, ICM sertifikat, CMI, IPMA i drugi) koji im obezbeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici, i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za profitabilna zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Bivši polaznici BusinessAcademy koji su nakon školovanja pronašli odlično plaćene poslove i napredovali na postojećim pozicijama uprkos aktuelnoj situaciji na tržištu rada najbolji su pokazatelj da je za 12 meseci i te kako moguće promeniti karijeru.

Link Group

BONUS paket za doživotno usavršavanje i kurs iz korišćenja AI alata samo za one koji se prijave do 15. septembra

Za uspešnu karijeru važno je da uvek imate aktuelna znanja i da idete u korak sa potrebama na tržištu rada. Zato u okviru ove akcije dobijate i dodatni paket obuke za upotrebu AI alata, koji će vam omogućiti da se upustite u fascinantni svet veštačke inteligencije i naučite kako da koristite moćne AI alate.

Osim toga, nakon što završite školovanje na BusinessAcademy, svaki put u budućnosti kada se u vašoj profesionalnoj oblasti pojave novi trendovi, na BusinessAcademy moći ćete da ažurirate svoje znanje i uvek budete za korak ispred drugih, potpuno besplatno. Na taj način dobijate doživotno školovanje vredno više desetina hiljada evra po ceni 12-mesečnog programa.

Preuzmite svoj poklon: započnite uspešnu karijeru u poslovnom svetu

Podsećamo: rođendanska akcija BusinessAcademy traje do 15. septembra. Ukoliko i vi želite da ostvarite uspešnu poslovnu karijeru, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust na cenu upisa i po najpovoljnijim uslovima steknite tražena praktična znanja.

Broj mesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte, odmah se prijavite i obezbedite sebi mogućnost da ostvarite karijeru o kakvoj maštate.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: