Obrazovanje 0

13.07.2024.

10:00

Prilika koja se ne propušta: Usled velikog interesovanja najprestižnije Comtrade IT škole produžavaju akciju!

Zbog ogromnog interesovanja, akcija je produžena do 14. jula!

Izvor: Link group

Prilika koja se ne propušta: Usled velikog interesovanja najprestižnije Comtrade IT škole produžavaju akciju!
Link Group

Podeli:

Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) produžavaju ekskluzivni rođendanski popust do 20% povodom rođendana Nikole Tesle. Iskoristite ovu priliku da upišete najprestižnije IT škole u regionu.

Zašto odabrati ITHS i ITS?

ITHS i ITS su osnovane od strane LINK group-a i Comtrade-a, dve vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja. Nalaze se u srcu najvećeg IT cetra u regionu, pružajući studentnima pristup najsavremenijim tehnologijama, resursima i stručnjacima iz industrije. Ova strateška pozicija omogućava napredno školovanje koje je retko gde dostupno. Ova strateška pozicija omogućava napredno školovanje koje je retko gde dostupno. Kroz saradnju sa industrijom, ITHS i ITS osiguravaju sticanje praktičnih znanja i veština koje su direktno primenljive na tržištu rada, čineći svoje studente visoko konkurentnim.

Link Group

ITHS: Škola za buduće IT lidere

ITHS je srednja škola koja nudi jedinstveno obrazovno iskustvo. Učenici koriste interaktivne table umesto tradicionalnih, svaki učenik ima svoj laptop, a nastavni program je pažljivo osmišljen kako bi omogućio sticanje relevantnih znanja i veština potrebnih za buduće karijere u IT industriji. Diploma ITHS-a otvara vrata fakultetima širom sveta, a mnogi učenici nastavljaju školovanje na ITS-u.

ITS: Studije sa praktičnim iskustvom

ITS nudi jedinstvenu kombinaciju studija, praktičnih IT projekata i idealnih karijernih mogućnosti. Studijski programi su usklađeni sa svetskim standardima i obogaćeni iskustvom osnivačkih kompanija iz oblasti IT obrazovanja. Programi pokrivaju najnovije tehnologije u IT kompaniji, uključujući veštačku inteligenciju, razvoj softvera, sajberbezbednost, mrežne tehnologije i mnoge druge. ITS diploma je globalno priznata, omogućavajući studentnima nastavak školovanja na prestižnim univerzitetima širom sveta.

Postanite IT ekspert uz ekluzivne popuste!

ITHS i ITS vam pružaju mogućnost da ostvarite popuste do 716 evra za upis na studije i do 1.096 evra za upis u srednju školu. Iskoristite ekskluzivne popuste povodom Teslinog dana do 14. jula. Prijavite se odmah jer su mesta ograničena!

Započnite svoju uspešnu karijeru u IT industriji sa najboljim obrazovanjem!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: