Obrazovanje 1

27.06.2024.

11:50

Ovo je škola šampiona! Učenici Savremene osvojili 1.164 medalje i pehara

Sa 1.164 medalje, Savremena se svrstava među vodeće obrazovne institucije u Srbiji.

Izvor: ITAcademy

Ovo je škola šampiona! Učenici Savremene osvojili 1.164 medalje i pehara
Link Group

Podeli:

Savremena je sa razlogom ponela titulu „Škola šampiona”, što potvrđuje impresivan broj od 1.164 osvojenih medalja na preko 400 različitih takmičenja. Ovaj prestižni školski sistem u Beogradu ističe se po svojoj posvećenosti izvrsnosti u obrazovanju i podsticanju učenika da dosegnu svoj puni potencijal.

Inovativan pristup obrazovanju

Savremena koristi najsavremenije metode i tehnologije kako bi učenicima pružila kvalitetno obrazovanje. Nastavni program je osmišljen da razvija kritičko mišljenje, kreativnost i veštine potrebne za uspeh u 21. veku. Škola nudi bogat spektar vanškolskih aktivnosti koje omogućavaju učenicima da istraže svoje talente i interese.

Podrška i motivacija

Jedan od ključnih faktora uspeha Savremene je individualizovani pristup svakom učeniku. Nastavnici su posvećeni pružanju podrške i motivacije, stvarajući stimulativno okruženje koje podstiče učenike na postizanje vrhunskih rezultata. Škola redovno organizuje takmičenja, radionice i događaje koji inspirišu učenike da teže ka izvrsnosti.

Impresivni rezultati

Sa 1.164 medalje, Savremena se svrstava među vodeće obrazovne institucije u Srbiji. Ove medalje su osvojene u različitim oblastima, uključujući matematiku, nauku, sport, umetnost i mnoge druge. Impresivni rezultati su dokaz ne samo talenta i posvećenosti učenika, već i izuzetnog rada i posvećenosti njihovih nastavnika.

Da li možete da zamislite koliko uticaja na dečije samopouzdanje imaju uspesi, dostignuća i spoznaja onoga u čemu su dobri? Šampionski duh tokom odrastanja im pomaže da sebe dožive kao uspešne, a zatim da to zaista i postanu, čime god odluče da se bave.

Link Group

Savremeni sistem – Škole sa vizijom

Savremeni sistem je mesto gde se obrazovanje susreće s inovacijom, a svaki učenik je heroj svoje priče.

Ovaj sistem, sastavljen od Savremene osnovne škole, Savremene gimnazije i International School-a, posvećen je stvaranju izuzetnih obrazovnih iskustava koja oblikuju buduće lidere, mislioce i inovatore.

Kroz kombinaciju Nacionalnog i Cambridge programa, učenici uče da misle globalno dok razvijaju lokalne korene, spremni da zauzmu svoje mesto u svetu punom izazova. U Savremenom sistemu, obrazovanje je više od pukog prenošenje znanja – to je putovanje koje oblikuje karakter, budi kreativnost i podstiče ambiciju.

U Savremenoj osnovnoj školi, deca započinju svoje obrazovno putovanje u stimulativnom okruženju koje podstiče radoznalost i ljubav prema učenju.

Savremena gimnazija nadograđuje ovaj temelj, pružajući učenicima dublje razumevanje akademskih disciplina i razvijajući veštine kritičkog mišljenja.

International School, kao posebna opcija u savremenom sistemu, nudi internacionalnu perspektivu i priprema učenike za globalne izazove i prilike koje ih očekuju kao buduće studente na prestižnim evropskim i svetskim fakultetima.

U svakoj od savremenih škola, tehnologija i inovativni pedagoški pristupi su u srcu nastave. Savremeni nastavnici su mentori, u pravom smislu te reči.

Savremena nastavlja da postavlja visoke standarde u obrazovanju, pripremajući svoje učenike za buduće uspehe. Sa jasnom vizijom i posvećenošću izvrsnosti, ovo je mesto gde od dece postaju pravi šampioni.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Podeli: