iOS 4

03.10.2024.

18:20

Bivši Apple-ov radnik: Kupite Google Pixel ili Samsung VIDEO

Bivši Apple-ov radnik Tajler Morgan redovno deli savete i iskustva u vezi sa Apple proizvodima na svom TikTok profilu.

Izvor: Index

Bivši Apple-ov radnik: Kupite Google Pixel ili Samsung VIDEO
Profimedia

Podeli:

Njegove recenzije i preporuke pomažu korisnicima da odluče šta vredi kupiti, a šta ne. U jednom od svojih najnovijih video snimaka, Tajler je govorio o novom tasteru kamere na najnovijem iPhone-u 16.

Apple je predstavio novi taster za kameru koji olakšava korišćenje. Ovaj taster omogućava aktiviranje aplikacije kamere jednim klikom, dok dugim pritiskom počinje snimanje videa. Ipak, Tajler naglašava da ovaj taster zapravo nije ni brži ni lakši način korišćenja kamere.

@hitomidocameraroll When you don’t have milk for your cereal so you just use water… #iphone16 #apple #ios18 ♬ Monsters, Inc - Gustav Lundgren & Unit

"Najbesmisleniji iPhone"

"Načini na koje možete da pristupite kameri su više nego dovoljni, a ovo dugme nam uopšte nije potrebno", rekao je Tajler, pokazujući različite načine za pristup kameri, kao što je prevlačenje ulevo, pristup Control Center-u ili korišćenje opcije Back Tap. Na kraju videa, Tajler je rekao da je ovo "najbesmisleniji iPhone u poslednjoj deceniji" i savetovao pratioce da razmisle o kupovini Pixel ili Samsung pametnih telefona.

U komentarima ispod videa mnogi korisnici su se složili sa njegovim stavovima. "Dodali su taster samo da bi bili sigurni da niko ne koristi masku sa prethodnog iPhone-a", napisao je jedan korisnik. "Svaki iPhone posle modela X je besmislen po mom mišljenju", dodao je drugi. Treći je komentarisao: "iPhone 14 Pro Max je poslednji dobar iPhone".

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: