iOS 4

20.09.2024.

8:00

Ako imate ovaj uređaj, iOS 18 će ga uništiti

Neki Apple korisnici prijavili su probleme sa svojim uređajima nakon što su pokušali da instaliraju novi opretivni sistem iOS 18.

Izvor: B92

Ako imate ovaj uređaj, iOS 18 će ga uništiti
QubixStudio / Shutterstock.com

Podeli:

Korisnici koji imaju iPad Pro u kom se nalazi Apple M4 čip kažu da se njihovi uređaji isključe sami od sebe i neće da se restartuju nakon što se krene sa instalacijom iPadOS 18 operativnog sistema - faktički, njihovi uređaji su "mrtvi".

Nažalost za sve kojima se ovaj problem pojavljuje, za sada nema nikakvog drugog načina da se popravi osim da se uređaj odnese u ovlašćenu radnju i da se tamo zameni.

Apple je objavio da je ažuriranje povučeno za sve iPad Pro sa M4 čipom, dok pokušava da otkrije šta je zapravo bag.

"U Apple Store su mi rekli da je spržena matična ploča. Ažuriranje nije dobro testirano", napisao je jedan korisnik na društvenoj mreži Reddit, ispod objave gde se diskutuje o ovom fenomenu.

Korisnici sa ovim uređajima, dakle, moraće još malo da sačekaju kako bi mogli da iskoriste sve blagodeti koje nosi novi operativni sistem. Neki od onih kojima se uređaj pokvario rekli su da su prvo instalirali iOS 17.7 umesto da pređu pravo na iOS 18, ali nije poznato da li baš takva praksa izaziva problem.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: