iOS 0

13.08.2024.

13:00

Stiže i na iPhone SE

Mark Gurman, poznati analitičar Apple ekosistema, tvrdi da će Apple Intelligence stići i na kompanijin jeftini telefon.

Izvor: B92

Stiže i na iPhone SE
Camilo Concha / Shutterstock.com

Podeli:

Apple Intelligence funkcije, koji predstavlja kompanijinu verziju integrisane veštačke inteligencije, već su dostupne za iPhone 15 Pro. Izveštaji od ranije su sugerisali da će funkcije dobiti i kompletna iPhone 16 linija.

Međutim, novinar i analitičar Mark Gurman tvrdi da će Apple-ove AI funkcije verovatno dobiti i novi iPhone SE, koji se očekuje početkom 2025. godine.

Ovo bi moglo u velikoj meri d apoveća funkcionalnost napovoljnijeg Apple telefona, jer bi iPhone SE pored pristupačnosti mogao da se pohvali i modernijim dizajnom i naprednim funkcijama.

Ranije smo saznali neke informacije o dolazećem iPhone SE modelu, a sugeriše se da će imati 6,1-inčni OLED ekran sa osvetljenjem od 1200 nita i Ceramic Shield zaštitom od oštećenja.

Telefon bi dizajnom trebalo da podseća na iPhone 14, izuzev nedostatka jedne kamere na poleđini, a verovatno će koristiti Face ID funkciju i imaće izrez u ekranu.

Očekuje da cena novog iPhone SE modela neće biti iznad 500 dolara.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: