iOS 4

07.08.2024.

20:20

Obrijaće glavu VIDEO

Sledeće godine bismo mogli videti tanki iPhone model, bar ako je verovati različitim izvorima i renomiranim dojavljivačima.

Izvor: B92

Obrijaće glavu VIDEO
Dontree_M / Shutterstock.com

Podeli:

Uređaj je za sada imenovan kao iPhone 17 Slim, a očekuje se da će imati veliki displej, debljinu od svega pet milimetara, jednu kameru na poleđini ali i visoku cenu.

Ovakva kombinacija karakteristika zahtevaće i pažljivo brendiranje od strane kompanije Apple, ali je moguće da je najbolji mogući naziv uređaja već u arsenalu giganta iz Kupertina.

Tako misli i Džon Proser, sa YouTube kanala Front Page Tech, a u svom videu on sugeriše da će apple ovaj novi model nazvati iPhone 17 Air.

Proser ima toliko samopouzdanja u svojim predviđanjima, da je u videu obećao da će obrijati glavu ukoliko Apple odluči da ovaj telefon prodaje kao iPhone 17 Slim.

Iako ne nudi nikakve konkretne dokaze, Proser polaže velike nade u to da će Apple koristiti naziv koji već imaju neki kompanijini proizvodi za potpuno novi iPhone dizajn. Smatra da, ukoliko je Apple pametan, koristiće Air sufiks za svoj novi tanki iPhone.

Poput MacBook Air ili iPad Air modela, ovaj novi iPhone 17 Slim/Air akcenat stavlja na lakoću i pristupačnost u odnosu na snagu. Ostaje da se vidi da li će viša cena biti odlika novog uređaja, s obzirom na to da Air serija uglavnom košta manje od Pro modela. U svakom slučaju Air brendiranje za Apple ostaje najrelevantnija opcija za jedan ovakav telefon.

Do konačne odluke Apple-a ćemo morati da čekamo još dugo, jer nas tokom septembra prvo očekuje iPhone 16 serija, dok iPhone 17 modele očekujemo u 2025. godini.

Ovo Apple-u daje dovoljno vremena da promeni, pa možda čak i odbaci, planove u vezi sa iPhone 17 Slim/Air modelom što ne bi bilo čudno kada je ova kompanija u pitanju.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: