iOS 8

03.08.2024.

8:00

iPhone 16 Pro stiže u ovim bojama, jedna se posebno očekuje

Nakon što su se pre nekoliko dana pojavile informacije o bojama u kojima možemo da očekujemo standardni iPhone 16, sada to isto dobijamo i za iPhone 16 Pro.

Izvor: B92

iPhone 16 Pro stiže u ovim bojama, jedna se posebno očekuje
Ivan_Shenets / Shutterstock.com

Podeli:

Fotografija, koju je na društvenima mrežama podelio isti dojavljivač Sonny Dickson, pokazuje iPhone 16 Pro u tri boje.

Boje uključuju i novu verziju crne varijante, koja je značajno tamnija od one koja je krasila iPhone 15 Pro model.

Podsećanja radi, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max su bili dostupni u ovim bojama: Natural Titanium, Blue Titanium, White Titanium i Black Titanium.

U međuvremenu, analitičar Mingči Kuo je objavio da će iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max biti dostupni u ove četiri boje:

  • Natural Titanium
  • Rose Titanium
  • White Titanium
  • Black Titanium

Ove informacije se poklapaju i sa nekoliko drugih izvora, a ostaje da se vidi da li će se Rose Titanium verzija pojaviti s obzirom na to da Apple možda još uvek nije finalizovao detalje za ovu varijantu telefona, a i nema je na slici koja je objavljena.

Nova Rose Titanium varijanta se s ushićenjem očekuje za iPhone 16 Pro od strane fanova, jer je linija iPhone 15 bila prva koja nije uključivala zlatnu završnu obradu od iPhone XS-a 2018. 

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: