iOS 5

22.07.2024.

14:15

Da li će ovako izgledati novi iPhone 16 modeli? VIDEO

Kako iščekivanje novih iPhonea raste, prisutno je sve više glasina o njihovim karakteristikama.

Izvor: Index

Da li će ovako izgledati novi iPhone 16 modeli? VIDEO
ArgelisRebolledo / Shutterstock.com

Podeli:

Trenutno su u fokusu kućište iPhone SE4 modela i boje u kojima će biti dostupni različiti iPhone 16 modeli.

iPhone SE4

Iako su glasine tvrdile da će dolazeći iPhone SE biti zasnovan na istom kućištu kao i iPhone 14, novi izveštaj tvrdi da će bar poleđinski deo biti identičan iPhone 16 modelu. Nije zvanično poznato kako će izgledati poleđina kućišta iPhone-a 16, ali je poznato da je Apple zasnovao izgled svojih iPhone SE modela na kućištima ranijih iPhone-a.

Zbog toga su mnogi verovali da će SE4 izgledati kao model 14. Bilo je zanimljivo to što bi se zasnivao na iPhone-u s Face ID-om, s obzirom na to da je poslednji iPhone SE ima samo Touch ID. Ali, dojavljivač na Weibu tvrdi da to nije tačno.

"Proces izrade poleđine SE4 je potpuno isti kao kod standardne verzije 16, a plan isporuke je oko kraja septembra", napisao je. Ali, nije obrazložio da li je isporuka modela SE4 ili 16 oko kraja septembra.

Inače, dizajn kućišta može da diktira i sistem kamere na poleđini. Osnovni iPhone 16 bi trebalo da ima vertikalni raspored kamera, pa je moguće da će iPhone SE4 imati iste kamere. Ali, ni ovo nije potvrđeno.

iPhone 16

Jedna od stvari koje mnoge zanima kada iščekuju nove modele telefona je u kojim će bojama biti dostupni. Iako se boja lako prilagodi odgovarajućom maskom, mnogi ipak više vole da je sam telefon u boji koja im je draga. Ipak je to uređaj koji gledate više puta dnevno, a koji ćete koristiti minimalno godinu dana, često i duže.

Iako Apple još uvek nije potvrdio boje, glasine kažu da će iPhone 16 i iPhone 16 Plus biti dostupni u istim nijansama. Očekuje se da će biti dostupni u crnoj, zelenoj, roze, plavoj, beloj, a moguće i žutoj i ljubičastoj boji.

Modeli 16 Pro i 16 Pro Max će navodno takođe biti dostupni u istim nijansama, ali drugačijim od osnovnog i Plus modela. Boje su bela ili srebrna, roze i siva.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: