Gejming 0

23.10.2024.

18:45

Objavljeni trejler i datum izlaska: Znamo kad Spider Man 2 stiže na računare VIDEO

Prošlo je više od godinu dana otkako su Piter Parker i Majls Morales udružili snage u video-igri za PlayStation 5, a sada znamo i kada će stići na računare.

Izvor: B92

Objavljeni trejler i datum izlaska: Znamo kad Spider Man 2 stiže na računare VIDEO
Sony/Insomniac/Nixxes Software

Podeli:

Kako je Sony najavio, Marvel's Spider-Man 2 stiže na PC 30. januara 2025. godine, i biće dostupan za Steam i Epic Games Store. Ovo je objavljeno na "Comic Con" događaju u Njujorku, gde je prikazan i trejler za PC verziju igre.

Novo izdanje će doći u dve različite verzije, i obe će imati mnogo dodatnih funkcija i pogodnosti za PC igrače.

"Standard Edition" dolazi sa kompletnom igrom i svim ažuriranjima za PS5, kao što su 14 novih uniformi, "Ultimate Levels", novi stilovi za simbiote i ostalo. 

Druga verzije, "Digital Deluke Edition", dolazi sa po pet ekskluzivnih novih uniformi za Pitera i Majlsa, zatim "ranim otključavanjem" za Piterov Arachknight kombinezon, Shadow-Spirit i gedžetom za kačenje za mrežu.

Piter i Majl boriće se protiv negativaca kao što su Krejven ili Škorpion, a dobar deo fanova jedva čeka i da na svojim računarima vidi kako će izgledati Venom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: