Gejming 3

21.10.2024.

15:44

Jutjuber želi da odigra svaku igru koja je ikada kreirana VIDEO

Nakon što je izgubio svoju kolekciju video igara u tragediji, jutjuber Džef Vajers ih je dve vratio putem digitalne emulacije. Sada ima samo jedan cilj.

Izvor: B92

Jutjuber želi da odigra svaku igru koja je ikada kreirana VIDEO
Studio 3D Plus / Shutterstock.com

Podeli:

Jutjuber Džef Vajers, takođe poznat na platformi kao "Chronologically Gaming", ima u planu da odigra što više igara može.

Vajers je počeo sa igrama iz 1971. godine i već je ostvario svoj cilj da odigra veliki procenat konzolnih, arkadnih, kompjuterskih i ručnih igara iz 70-ih uz pomoć emulatora.

Njegova biografija na YouTube-u detaljno opisuje njegova očekivanja: "Pokušavam nešto što nikada ranije nije urađeno. Igram svaku video igru po redosledu objavljivanja", kaže on.

Ovaj specijalista za igre, međutim, ima i svoja ograničenja, jer jedna specifična igra ima najmanje 28.000 varijacija.

Na listi igara koje neće igrati su igre samo za odrasle (18+), Mahjong, Shougi, Mainframe kompjuterske igre, igre sa kockanjem ili kazino, kvizovi, demoi, svaka kompilacija, svaki prototip, hakkovanje ili bootleg, igre bez mikroprocesora, sve Commodore 64 igre i svaka kompjuterska video igra.

U prezentaciji o tome kako je započeo svoj hobi, Vajers je objasnio: "Bio sam veliki kolekcionar. Imao sam tragediju i izgubio sam celu svoju fizičku kolekciju".

Kao rezultat toga što više ne može da "fizički gomila" igre, jutjuber je rekao da je postao sakupljač digitalnih igara.

Vajers trenutno radi na video igrama iz novembra 1982. Pored svog YouTube kanala, ovaj entuzijasta takođe strimuje uživo na Twitchu, gde gledaoci mogu da komentarišu i ocenjuju njegov gejming.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: