Gejming 0

14.10.2024.

13:00

Mark Zakerberg ne može da se odvoji od ove igre VIDEO

PC igra, koju Mark Zakerberg smatra svojom glavnom zabavom, je Sid Meier's Civilization.

Izvor: B92

Mark Zakerberg ne može da se odvoji od ove igre VIDEO
Tanjug/AP Photo/Godofredo A. Vásquez

Podeli:

Za većinu hardkor igrača investiranje preko 1000 sati u neku igru nije ništa neuobičajeno. To uglavnom znači da nisu previše zainteresovani za igranje svega najnovijeg što se pojavi i zadovoljni su time da godinama igraju samo jedan naslov.

Očigledno isto važi i za marka Zakerberga, izvršnog direktora kompanije Meta i osnivača Facebooka, koji ne može da se odvoji od igre Sid Meier's Civilization.

Ovo je otkriveno u okviru nedavnog intervjua sa TikTok kreatorom Pubity. Zakerberg je opisao situaciju kada je njegova supruga pregledala njegovu Steam biblioteku igara i primetila da on ima više od 1000 sati uloženih u Civilizaciju.

@pubity Finding time to play 1000 hours of Civilisation 6 and run Meta is mindblowing 🤯 #RoadTo20Million #Pubity ♬ original sound - Pubity

Zakerberg nije ukazao na to da li je u pitanju statistika za najaktuelniju verziju – Civilization VI (2019), ali se svakako radi o velikom broju sati uloženih u jednu Civilization igru.

"Mislim da bi u nekom trenutku trebalo da uradim Twitch strim kako igram sa nekim, jer sam prilično ubeđen da sam blizu statusa velemajstora", rekao je Zakerberg. "Bio bih iznenađen da me bilo ko na svetu pobedi".

Ovo zvuči kao perfektan izazov za Ilona Maska, koji takođe važi za milijardera koji uživa u gejmingu i strimingu, a u njegovom slučaju to je Diablo IV.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počinje rat? Vojska dobila naređenje: Pucajte...

Severnokorejske vlasti izdale su naređenje artiljerijskim jedinicama u blizini granice sa Južnom Korejom da budu spremne da otvore vatru na dronove koji nose letke i pakete pomoći sa Juga, prenela je danas državna novinska agencija KCNA.

18:16

13.10.2024.

20 h

Podeli: