Gejming 3

10.10.2024.

21:30

Fanovi razočarani: Odloženo lansiranje popularne fudbalske igre

U nedavnom saopštenju Sports Interactive je objavio da je, nakon pažljivog razmatranja, doneo tešku odluku o odlaganju izlaska igre Football Manager 25 do marta 2025. godine.

Izvor: Index

Fanovi razočarani: Odloženo lansiranje popularne fudbalske igre
Sega

Podeli:

Ova odluka, tvrde, omogućava timu dodatno vreme da osigura najbolje moguće iskustvo za ovaj prvi deo nove ere serijala.

Nisu imali dovoljno vremena

U prethodnom razvojnom izveštaju iz septembra studio je istakao da je potrebno odložiti prvobitni datum izlaska kako bi se stvorilo više prostora za usavršavanje igre. Nažalost, dodatno vreme koje je dobijeno nije bilo dovoljno da se obezbedi kvalitet igre koji zadovoljava očekivanja igrača i visoke standarde.

"Razvojni ciklus za FM25 bio je izazovan. Mnogi aspekti su se kretali sporije nego što je predviđeno, uprkos tome što su članovi tima radili veoma brzo kako bi završili sve obaveze. Početni rokovi su već bili tesni, a komentari igrača ukazivali su na to da se previše žuri, što je ugrozilo uobičajene standarde kvaliteta.

FM25 predstavlja najveći tehnički i vizualni napredak u serijalu u poslednjoj generaciji. Studio je odlučio ne kompromituje isporuku ove ključne igre tako što će je objaviti u novembru. Iako niko nije očekivao ovakvu situaciju samo sedam nedelja pre planiranog izlaska, studio se vodi svojim vrednostima i razmatra širu sliku – koja zahteva dodatno vreme za razvoj igre na koju će svi biti ponosni", poručuju.

Za sve koji su već unapred naručili igru, studio se zahvalio na poverenju i podršci.

Mnogi su razočarani

Svesni su razočarenja koje će ova vest izazvati među igračima pa su uputili izvinjenje zbog situacije. Mnogi obožavaoci sada na društvenim mrežama izražavaju svoje nezadovoljstvo. "U ovom trenutku, samo otkažite FM25 i prebacite ga na FM26. Ljudi neće kupiti fudbalsku igru kad se bliži kraj sezone", jedan je od komentara.

"Zaboravite, neću je kupiti u martu kada je sezona skoro gotova", "Ovo je sramota. Bez sumnje, najniža tačka iako sam FM obožavalac od samog početka. Saberite se već jednom", samo su neki od komentara.

Inače, Football Manager je popularna serija simulacionih video igara koja se fokusira na upravljanje fudbalskim klubovima. Igrači preuzimaju ulogu menadžera kluba i imaju mogućnost donošenja različitih odluka koje utiču na uspeh tima.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: