Gejming 0

01.10.2024.

8:35

Ne mogu da uđu u omiljene igre: Ne radi!

PlayStation 5 i druge Sony gejming platforme ne mogu da se povežu na Network, a trenutno nema informacija o tome kada će problem biti rešen.

Izvor: B92

Ne mogu da uđu u omiljene igre: Ne radi!
T. Schneider / Shutterstock.com

Podeli:

Gejmeri, koji su planirali da uđu na svoje onlajn naloge u multiplejer igrama na PlayStation 5 ili PlayStation 4 sistemima, nemaju sreće.

Sony-jeva PlayStation mreža se od sinoć suočava sa velikim padom sistema, pa tako igrači mogu da uživaju samo u singlplejer igrama koje ne zahtevaju onlajn konekciju.

Zvanična PSN Service Status stranica potvrdila je probleme, koji utiču na gotovo sve platforme: "Other, PS Vita, PS3, PS4, PS5, Web". 

Statusna stranica za teritoriju Srbije kaže da "Postoje problemi sa pružanjem nekih usluga", a izlistane su opcije "Upravljanje nalozima", "Igre i društvene mreže" i "PlayStation Store", a sve imaju status da ne rade.

Igrači ne mogu da se uloguju na naloge i u igre, ne mogu da igraju multiplejer naslove niti singlplejer igre koje prvo zahtevaju onlajn konekciju i logovanje (oflajn igre za sada funkcionišu).

Za sada nema informacija o tome šta je uzrok problema, a Sony nije ponudio vremenski okvir u kojem bi problem mogao biti rešen.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Pao sneg: Nevreme ide ka Srbiji

Prethodnih dana snažan ciklon sa zapada Evrope premeštao se preko severa kontinenta, dalje na istok, a u sklopu njega i veoma izražen hladni front.

19:35

29.9.2024.

1 d

Podeli: