Gejming 0

25.09.2024.

7:50

Skyrim baka otišla u penziju: "Stara sam. Umorna sam" VIDEO

Dugo se smatralo kako u video-igrama uživaju samo mladi - ovo je daleko od istine, a to pokazuje i slučaj "Skyrim bake".

Izvor: B92

Skyrim baka otišla u penziju: "Stara sam. Umorna sam" VIDEO
Prinscreen/Youtube/Shirley Curry

Podeli:

U pitanju je Širli Kari, koja je pod već pomenutim nadimkom poznata u svetu gejminga, a koja je odlučila da se penzioniše sa 88 godina.

Ona već godina objavljuje gejmerske video-snimke na YouTube platformi, gde ima neverovatnih 1,3 miliona pratilaca, a u klipu pod naslovom "nema više gejming videa" rekla je jednostavno: "Stara sam i umorna".

"Dosta vremena provodim za računarom, i više ne želim da sednem i pomislim 'moram danas da objavim nešto'. Nemam više želje za tim", rekla je ona.

Svojim pratiocima poručila je da, ukoliko ponovo žele da gledaju Skyrim baku, mogu da otvore neki od starih klipova koje neće brisati.

Inače, Kari je svoju slavu krenula da stiče još 2015. godine, kada su mediji preneli priču o "gejmerskoj baki" nakon što je objavila prvi YouTube snimak. Pre nekoliko godina imala je i moždani udar, ali to je nije sprečilo da nastavi sa snimanjem čim se oporavila.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: