Gejming 0

23.09.2024.

8:15

Procurile slike: Da li će ovako da izgleda Nintendo Switch 2? FOTO

Najava sledeće Nintendove konzole "visi u vazduhu", a mnogi smatraju da bi do nje moglo uskoro da dođe jer su nedavno brojni developeri bili pozvani u američki ogranak Nintenda.

Izvor: HCL

Procurile slike: Da li će ovako da izgleda Nintendo Switch 2? FOTO
Juan Ci / Shutterstock.com

Podeli:

Jedan kineski izvor objavio je niz slika navodnog prototipa Nintendo Switch 2 konzole, a te se slike su se munjevito proširile Redditom.

Treba naglasiti kako autentičnost slika nije potvrđena, ali se poklapaju sa svim dosadašnjim glasinama koje su upućivale na 8-inčni ekran konzole, povezivanje Joy-Con kontrolera putem magnetne trake, i postojanje dodatnog, zadnjeg dugmeta na kontroleru, navodno smeštenog ispod ZR i ZL.

Za sada je nejasno da li ovo dugme može da se programira, il se koristi za odvajanje kontrolera od konzole.

Slike takođe pokazuju da bi novi Switch mogao da ima ekran na celoj zadnjoj strani, kao što je to sada slučaj kod OLED modela originalnog Switcha.

Isti izvor navodno je otkrio i neke hardverske specifikacije Switch 2 konzole. Navodi se da će koristiti 12 GB radne memorije (tri puta više od originalnog Switcha) i će imati 256 GB interne memorije za skladištenje igara (osam puta više od prvog Switcha).

Svakako, ništa od ovoga nije zvanično i u ovom trenutku nema potvrde da ovi materijali stvarno prikazuju finalni oblik Nintendove sledeće konzole.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Panika u Evropi: "Loviće" i Nemce?

Nemačka uvodi nove sisteme za odbranu svojih vladinih aviona, posebno onih koji prevoze visoke državne zvaničnike, poput kancelara Olafa Šolca, predsednika Franka-Valtera Štajnmajera i ministarke spoljnih poslova Analene Berbok.

12:13

21.9.2024.

1 d

Podeli: