Gejming 5

10.09.2024.

9:00

Gejmeri razočarani: GTA 6 ne izlazi sledeće godine?

Iako odlaganje igre još uvijek nije zvanično potvrđeno, ako se informacije poznatog insajdera još jednom pokažu tačnim, na GTA VI ipak ćemo morati još malo da sačekamo.

Izvor: Bug

Gejmeri razočarani: GTA 6 ne izlazi sledeće godine?
Profimedia

Podeli:

Ako ste se ponadali da ćete željno iščekivani Grand Theft Auto VI moći da zaigrate samo kratkih dvanaest godina nakon izlaska petice, bojimo se da ćemo ipak morati da vas potencijalno razočaramo.

Naime, ako je verovati izvesnom Liamu, jednom od autora na fansajtu GTA Base, izlazak GTA VI odložen je za prvu polovinu 2026. godine. Osim toga, Liam je preko svog X profila takođe otkrio i da bi verzija igre za PC svetlo dana trebalo da ugleda 12 do 18 meseci nakon izlaska onih za PlayStation 5 i Xbox Series S|X.

S obzirom na to da se Rockstar još uvek nije zvanično oglasio u vezi sa Liamovom najnovijom tvrdnjom, da li u njima ima istine ili ne tek ostaje da se vidi. Međutim, imajući u vidu da je posredi insajder koji je prethodno ekskluzivno otkrio da će prvi trejler za GTA VI izaći prošlog decembra, a što se potom zaista i dogodilo, izgleda da Liamove tvrdnje ipak ne bi trebalo olako odbaciti.

Naravno, malo je reći da su gejmeri razočarani ili iznenađeni ovom objavom.

"Nadam se da je ovo šala", "Molim te, neka ovo bude laž", "Rockstar mi zaista već ide na živce", "Bolje im je da ovo nije istina", "Predvidljivo", "Izvor? Veruj mi, brate", "Uvek odlažu lansiranja, ponekad i više puta. Nisam iznenađen", neki su od komentara na objavu.

Rockstar Games se još nije oglašavao u vezi sa ovim glasinama.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: