Gejming 11

05.09.2024.

10:08

Film propao, igra propala – šef se uporedio sa Bitlsima

Osnivač studija Gearbox, Rendi Pičford, stao je u odbranu nedavnih neuspeha poput Borderlands filma i DLC-a za Risk of Rain 2.

Izvor: HCL

Film propao, igra propala – šef se uporedio sa Bitlsima
Profimedia

Podeli:

Pičford je uporedio situaciju sa jednom od najpoznatijih muzičkih bendova svih vremena – Bitlsima. U odgovoru korisniku koji je kritikovao njegove nedavne odluke, on je rekao da ne može svaki projekat da bude hit.

Na društvenoj mreži X, Pičford je spomenuo da su i Bitlsi "imali 25 odsto hitova", ali su sve pesme stvarali sa ljubavlju i predanošću, bez obzira na ishod. Dodao je da i njegovi omiljeni umetnici i zabavljači imaju dela koja mu se manje sviđaju.

Naravno, njegovo poređenje izazvalo je niz reakcija.

Neki su istakli da "čak i najgore stvari Bitlsa vrede kao zlato", što se ne može baš reći za nedavne projekte Gearboxa. Inače, Borderlands film doživeo je loše otvaranje i pokupio negativne kritike, dok je sam režiser savetovao gledaocima da "isključe mozak".

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

18 h

Podeli: