Gejming 3

25.08.2024.

13:15

Dominirajte svetom: Otkriveno kad izlazi Civilization VII, i šta novo donosi VIDEO

Firaxis Games je saopštio datum objavljivanja i novine koje donosi novi deo legendarne strategije - Civilization VII.

Izvor: Engadget

Dominirajte svetom: Otkriveno kad izlazi Civilization VII, i šta novo donosi VIDEO
Firaxis Games/2K

Podeli:

Ova igra biće predstavljena 11. februara 2025. godine, čak devet godina nakon "šestice", a evo šta smo još saznali o nastavku.

Za početak, igra će biti objavljena na svim platformama - to uključuje PC, Mac, PlaiStation 5, PlayStation 4, Xbox i Nintendo Switch pri lansiranju. 

Što se ostalih promena tiče, u prethodnim igrama Civilization, birali biste jednog slavnog vođu iz istorije i držali se njega u scenariju, a sada možete da birate novu civilizaciju na početku svakog doba.

Vaše opcije na početku novog doba će se razlikovati u zavisnosti od istorijskog konteksta i onoga što ste već uradili sa svojom trenutnom civilizacijom. 

Cela igra će imati tri vremenska perioda – antičko doba, doba istraživanja i moderno doba, a možete se odlučiti da i igrate scenario sa samo jednim dobom. 

Za još veću raznolikost, igrači će moći da mešaju potencijalne lidere i uparuju ih sa istorijski netačnim lokacijama - ovo bi trebalo da donese čitav niz novih intrigantnih i zabavnih situacija.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Počela velika kontraofanziva

Ruske snage počele veliku kontraofanzivu protiv ukrajinskih trupa koje su prošlog meseca probile svoj put u zapadnu Rusiju i zauzele deo ruske teritorije u Kurskoj oblasti, objavili su promoskovski ratni blogeri.

12:43

11.9.2024.

1 d

Podeli: