Gejming 1

14.08.2024.

14:15

Nova igra iz Valve kuhinje već ruši rekorde, a nije ni objavljena VIDEO

Deadlock je nova MOBA pucačina – još nije izašla a već postavlja rekorde.

Izvor: B92

Nova igra iz Valve kuhinje već ruši rekorde, a nije ni objavljena VIDEO
Profimedia

Podeli:

Naredna igra Valve studija, koja još uvek nije zvanično objavljena, je tokom vikenda zabeležila preko 22.000 igrača koji su bili aktivni u istom trenutku.

Igra nosi naziv Deadlock, a Valve na njoj radi već neko vreme i prema svemu sudeći nalazi se u fazi pred lansiranje.

Deadlock još uvek nije zvanično objavljen od strane kompanije, a moguće je da je započelo testiranje. U svakom slučaju, ostvaruje impresivne rezultate, s obzirom na to da se radi o naslovu koji još uvek nije dostupan svima.

Deadlock je kompetitivna MOBA pucačina, nazvana "naredna DOTA" od strane nekih novinara. Igra je u razvoju od 2018. godine u partnerstvu sa IceFrog-om.

U igri je trenutno dostupno 20 heroja, a tokom testiranja je primećeno da su test serveri otvoreni svakog dana i to bar 12 sati dnevno.

Ostaje da se vidi kada će Deadlock biti zvanično lansiran na tržište i kakvu pažnju će tada izazvati.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: