Gejming 0

12.08.2024.

11:00

Doom i Doom II stižu u paklenoj rezoluciji VIDEO

Popularni QuakeCon je održan prethodnih dana, a u okviru manifestacije smo imali priliku da vidimo neke zanimljive najave igara.

Izvor: B92

Doom i Doom II stižu u paklenoj rezoluciji VIDEO
Lauren Elisabeth / Shutterstock.com

Podeli:

Jedna od interesantnijih najava je da legendarni Doom i Doom II dobijaju remaster pod nazivom Enhanced Version.

Ova verzija igre biće besplatna za sve one koji već poseduju pomenute igre, a biće dostupna za Playstation 4 i 5, Xbox One i Series konzole, Nintendo Switch, kao i za PC (Steam, Epic i GOG).

Ono što Enhanced verzija Doom + Doom II igara dosnosi, jeste mogućnost pokretanja na starijim sistemima u 1080p rezoluciji i 60 frejmova u sekundi, dok će na novijim to ići do 4K rezolucije @120fps.

Poboljšanja ima i u segmentu zvuka, pa fanovi mogu da izaberu originalnu ili moderniju verziju, a tu je i dodatak potpuno novih kompozicija.

PŠostojaće i novi modovi, od kojih je novitet co-op gde će igrač sa svojim saborcima pokušati da preživi talase neprijatelja. Ovde treba pomenuti podršku za split–screen za do četiri igrača, dok Xbox Series konzole i PC imaju podršku za do osmoro igrača.

Deathmatch će imati ukupno 43 mape, od kojih će 25 bit dodato u Enhanced verziji. Novi sadržaj, pod nazivom Legacy of Rust, imaće 16 mapa (dve celine po osam mapa). 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: