Gejming 2

02.08.2024.

8:15

Ako imate PS Plus, zgrabite ove besplatne igre u avgustu VIDEO

Objavljene su igre koje igrači s PS Plus pretplatom mogu da uvrste u svoje kolekcije bez naknade.

Izvor: Bug

Ako imate PS Plus, zgrabite ove besplatne igre u avgustu VIDEO
Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Podeli:

Sony nastavlja tradiciju s besplatnim igrama za pretplatnike na PS Plus predstavljanjem novih zanimljivih naslova za mesec avgust. Smena je, kao i do sada, predviđena za prvi utorak u mesecu koji ovaj put pada na 6. avgust.

Do tog datuma igrači s aktivnom pretplatom mogu u svoje kolekcije da uvrste Borderlands 3, NHL 24 i Among Us, a od sledećeg utorka zameniće ih tri nova kandidata: Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy's: Security Breach i Ender Lilies: Quietus of the Knights.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga je definitivno jedno od najboljih Lego izdanja koje smo imali priliku da igramo, a predstavlja svih devet filmova upakovanih u jednu veliku avanturu.

Uz karakterističan humor vezan za ovaj serijal, igrači imaju priliku da zaigraju stotine omiljenih likova iz sveta Star Warsa na veoma zabavan način i da rešavaju brojne zagonetke i izazove.

Likovi iz serijala Five Nights at Freddy's, uprkos prosečnim igrama u kojima se pojavljuju, tokom godina su postali svetski poznati fenomen, pa ne čudi da se ova saga periodično nastavlja. Poslednje izdanje, Five Nights at Freddy's: Security Breach, je u najmanju ruku prosečno, ali s obzirom na to da će tokom avgusta biti besplatno za preuzimanje, svakako preporučujemo da ga preuzmete.

Ukratko, kao dečak Gregory, igrači uz pomoć samog Freddyja Fazbeara moraju da pobegnu iz Freddy Fazbear's Mega Pizzaplexa proganjani od strane zastrašujućih likova iz ovog sveta.

Poslednja igra koja će biti uključena u ovu ponudu je Ender Lilies: Quietus of the Knights, bajka smeštena u mračni svet fantazije. U osnovi se radi o 2D platformeru s elementima RPG-a u kojem nas očekuje mnogo skakutanja, rešavanja problema i, svakako, borbe protiv zastrašujućih negativaca.

Gledajući Metacritic, Ender Lilies: Quietus of the Knights je najbolje ocenjena igra besplatne ponude za avgust, s prosekom od čak 86 procenata, pa je svakako isprobajte.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: