Gejming 0

28.07.2024.

11:20

Valorant je stigao na konzole VIDEO

Počeo je otvoreni beta test pucačine Valorant na PlayStation 5 i Xbox Series konzolama, koji bi trebalo da traje u narednom periodu.

Izvor: HCL

Valorant je stigao na konzole VIDEO
Profimedia

Podeli:

Kompetitivna pucačina Valorant od sada je dostupna za sve zainteresovane igrače na PS5 i Xbox konzolama. Poslednjih mesec dana igra je mogla da se isproba u zatvorenom testiranju, za što je bila potrebna pozivnica, a sada je to testiranje otvoreno za sve.

Valorant će u otvorenoj beti biti do daljnjeg, a sve vreme će važiti isto pravilo: cross-play je dopušten među igračima koji igraju na konzolama, dok s PC igračima nema međusobnih obračuna. Igra međutim dopušta deljenje napretka između platformama, tako da se nagrade ostvarene na jednoj platformi prenose i na druge platforme.

U slučaju da niste upoznati s Valorantom, radi se o pucačini iz prvog lica smeštenoj u univerzumu League of Legendsa. Igra je free-to-play formata, igra se 5 protiv 5 kroz 13 rundi u kojima imate po jedan život. Na PC platformi igra je dostupna još od 2020. godine.

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: