Gejming 0

18.07.2024.

18:15

A gde se stavljaju baterije? VIDEO

Fanovi Marvela i Deadpoola sada mogu da proslave novi "Deadpool & Wolverine" film u stilu zahvaljujući Deadpool Xbox kontroleru.

Izvor: Dexerto

A gde se stavljaju baterije? VIDEO
Profimedia/©Walt Disney Co./Courtesy Everett Collection

Podeli:

Predstojeći film Deadpool & Wolverine još nije stigao u bioskope, ali marketinški tim je naporno radio na stvaranju nekih od najbizarnijih i razvratnih predmeta koji mogu da se zamisle.

Sada je Xbox stupio na scenu, sa potpuno novim Deadpool kontrolerom. Ne samo da je ovaj novi Xbox kontroler inspirisan omiljenim antiherojem, već je i modelovan po njegovoj "savršeno zaobljenoj zadnjici".

"Cheeky Controller", kako je najavljeno na zvaničnom Xbox X/Twitter nalogu, "dizajnirao" je sam Deadpool i ima potpuno crvenu boju, kako bi replicirao stil njegovog kultnog odela.

Prilagođeni Xbox kontroler čak ima i malu Deadpool ikonu na levoj strani i sveukupno izgleda jednako oštećeno i istrošeno kao i sam Deadpool. Međutim, poleđina u obliku zadnjice je ono što čini da se ovaj kontroler ističe.

Nažalost, oni koji očajnički žele da drže Deadpoolovu zadnjicu u svojim rukama, nećete moći jednostavno da zgrabite jedan od ovih kontrolera.

Kontroler koji je dizajnirao Deadpool moći će da osvoji samo jedan srećni obožavatelj u okviru nove globalne nagradne igre koja će se održati u oviru objavljivanja predstojećeg Marvel filma.

Ukoliko smatrate da ste srećne ruke, možete da repostujete zvaničnu Xbox Sweepstakes objavu na X platformi, kako biste imali priliku da osvojite dva "Cheeky Controller-a", ali i Xbox Series X sa Deadpool & Volverine tematikom.

Ako vam se ne sviđaju te šanse, tu još Deadpool poslastica. Od 22. jula, prvih 1.000 fanova koji kupe Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – direktno iz Microsoftove prodavnice, dobiće postolje za Deadpool kontroler.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: